Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kandırılyomuyuz bi pati tarafından??

drizzt_chosen

Öne çıkan mesajlar

6 yılı ölcerek söylemedim sadece ne kadardır üye olduğumu bilmiyorum ancak 6 yıl önce şu an oturduğum eve taşındığımdan beri üyeyim gibi aklıma o yüzden öyle söyledim yoksa kesin bir bilgi değil...
sadece ilk msjımı yazarken bendne şüphelenebileceğinizi düşündüm ondan alındım...
ama gerçektende paticik çok daha uzun süredir var gibi geliyor bana...yani 4 sene biraz kısa geldi?
Bu arada üyelik işlemlerinden baktım tam olarak 18 kasım 2001 de üye olmuşum...
yani anlıyacağın babacum 4 yıllık bir sitede bu 3.5 yıllık kullanıcıyım..
6 yıl gibi bir yanlışlık için özür dilerim..
zaten sende bana laf atmamışsın sadece yanlış anlaşıllmalara katlanamıyorum o yüzden böyle atlıyorum(yani bu msj yazmasamda olurdu)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalhiae, 16 Ağustos 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
Oyunları ben yaptım diyen adamın eziqliği.. Artizlik yapma hemen

artistik yapmıom, artistim zati :lol:
o zaman yanlış anlıcak biçimde yazmasaydın, nameless kodlar nasıl açık olur diip bana suçlayıcıvari mesaj attıktan sonra sen öle bişey yaparsan bende ters anlarım tabi..ama yanlış anlaşılma yüzünden özür..
saygılarımla..[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

said:
drizzt_chosen, 16 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
said:
Kalhiae, 15 Ağustos 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
:) bırak işte adamın eziqliği..

pardon bana mı demiştin , sustun kardeş ne iş??
nemiş bilmeden etmeden yorum yapmıcakmışız dimi? buda Drizzt_chosen'dan sana bi nasihat olsun :lol:
saygılarımla...

Bu lafına dedim artizlik yapma diye arakdaş beni yanlış anlamış ta.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

@gordon: eywallah gözüm :)

neyse ben yine aynı kişiye taşı attım artık nameless le de aynı fikirdeymişiz :)

şimdi biri gelse dese ki "iki kullanıcınnda ipsi aynı" off ne gülerim yaa[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 16 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
lol ortam baya kari$mi$ birileri birilerini bi$iler dio ba$kalari ustune alinio , alinmasi gereken alinmio e peki alinmasi gerekenin alinmasi gerekirken neden alinmasi gerekmeyen alinioki bunu anlamadim ?!?

Bilbo Baggins'in doğum günü konuşması gibi oldu :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 16 Ağustos 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
kim "artizlik" yapmasın?

said:
nameless13, 16 Ağustos 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
drizzt'e dedi galiba

ortalık iyice karışmış euhuhe
kimin ne dediği belli olmuyor ;)

said:
Mike, 16 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
lol ortam baya kari$mi$ birileri birilerini bi$iler dio ba$kalari ustune alinio , alinmasi gereken alinmio e peki alinmasi gerekenin alinmasi gerekirken neden alinmasi gerekmeyen alinioki bunu anlamadim ?!?

hah ben de tam bunu diyordum..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...