gordon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 6 yılı ölcerek söylemedim sadece ne kadardır üye olduğumu bilmiyorum ancak 6 yıl önce şu an oturduğum eve taşındığımdan beri üyeyim gibi aklıma o yüzden öyle söyledim yoksa kesin bir bilgi değil... sadece ilk msjımı yazarken bendne şüphelenebileceğinizi düşündüm ondan alındım... ama gerçektende paticik çok daha uzun süredir var gibi geliyor bana...yani 4 sene biraz kısa geldi? Bu arada üyelik işlemlerinden baktım tam olarak 18 kasım 2001 de üye olmuşum... yani anlıyacağın babacum 4 yıllık bir sitede bu 3.5 yıllık kullanıcıyım.. 6 yıl gibi bir yanlışlık için özür dilerim.. zaten sende bana laf atmamışsın sadece yanlış anlaşıllmalara katlanamıyorum o yüzden böyle atlıyorum(yani bu msj yazmasamda olurdu)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 drizzt yapmasın tabi ki .[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Kalhiae, 16 Ağustos 2004 00:53 tarihinde demiş ki: Oyunları ben yaptım diyen adamın eziqliği.. Artizlik yapma hemen artistik yapmıom, artistim zati :lol: o zaman yanlış anlıcak biçimde yazmasaydın, nameless kodlar nasıl açık olur diip bana suçlayıcıvari mesaj attıktan sonra sen öle bişey yaparsan bende ters anlarım tabi..ama yanlış anlaşılma yüzünden özür.. saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: drizzt_chosen, 16 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki: said: Kalhiae, 15 Ağustos 2004 23:57 tarihinde demiş ki: :) bırak işte adamın eziqliği.. pardon bana mı demiştin , sustun kardeş ne iş?? nemiş bilmeden etmeden yorum yapmıcakmışız dimi? buda Drizzt_chosen'dan sana bi nasihat olsun :lol: saygılarımla... Bu lafına dedim artizlik yapma diye arakdaş beni yanlış anlamış ta.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gordon senin o dediğin tarih database'in yenilenme tarihi gibi bişey sen ondan daha eski bir tarihde üye olmuşun kanımca ve ben gibi :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Tamam kusura bakma beni haksız çıkardın diye kızdım ben de.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 @gordon: eywallah gözüm :) neyse ben yine aynı kişiye taşı attım artık nameless le de aynı fikirdeymişiz :) şimdi biri gelse dese ki "iki kullanıcınnda ipsi aynı" off ne gülerim yaa[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bütün açılan konular sapıyor(tılıyor) bu akşama özel birşeymi bu lol[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 drizzt ben sana kodlar nasıl açık olur demedim öyle direkt oyun yapmaya yarayan programda açık kod olur mu? demek istedim[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tama kardeş, pardonlaştık, geçti sinir saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Mike, 16 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki: lol ortam baya kari$mi$ birileri birilerini bi$iler dio ba$kalari ustune alinio , alinmasi gereken alinmio e peki alinmasi gerekenin alinmasi gerekirken neden alinmasi gerekmeyen alinioki bunu anlamadim ?!? Bilbo Baggins'in doğum günü konuşması gibi oldu :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sanıyorum öyle çünkü paticikte bir account silinme olayı olmuştu diye aklımda kalmış..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Kalhiae, 16 Ağustos 2004 00:59 tarihinde demiş ki: Bilbo Baggins'in doğum günü konuşması gibi oldu :) :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Vay anladı bi kişi espriyi hiç umudum yoktu :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence babacum o yalan söylüyen herkese taş atıyor kendi yalanı belli olmasın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 niye olmasın canım alınırım :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 arada güme gitmemiş iyi olmuş :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 walla satıcı değilm! yiyiciyim ben yiyici[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bana bak mike sensin düzgün konuş bak ağzımı bozma bak hala konuşuyor sus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 babakam karıştırma ortamı senden varya manyak provoker olur[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 balkanlardan gelen geyik fırtınası paticiğide vurdu anlaşılan bu akşam[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 du bakiim ben buraya ultimatr de o yandaki menulerin 8-9 tanesi anca dolmuşken üye olmuştum tarih i hatırlamıyorum ama 99-mu 2000 mi ne öle bi zaman olsa gerek.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 be üye olmadım... doğuştan üyeydim :P ya hakkaten o kadar adım geçmişti öyle üye oluştum[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kın kın kın..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: BabacumMostors, 16 Ağustos 2004 00:54 tarihinde demiş ki: kim "artizlik" yapmasın? said: nameless13, 16 Ağustos 2004 00:55 tarihinde demiş ki: drizzt'e dedi galiba ortalık iyice karışmış euhuhe kimin ne dediği belli olmuyor ;) said: Mike, 16 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki: lol ortam baya kari$mi$ birileri birilerini bi$iler dio ba$kalari ustune alinio , alinmasi gereken alinmio e peki alinmasi gerekenin alinmasi gerekirken neden alinmasi gerekmeyen alinioki bunu anlamadim ?!? hah ben de tam bunu diyordum..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar