Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Yine Çok Karıştı Ortalık (BYÇKO)


Urgunta Wolfer

Öne çıkan mesajlar

Neden kısaltma ekledim başlığa, bu gün görüğüm her yerde kısaltmalar var nedese. Ne işe yara bu kısaltmalar anlamadım ki, türk milletiyiz canım biz o kısaltmaları alır, uzatırız işte, anladınız siz :)

Herkes ahlak zabıtası kesilmiş bu aralar, fazla sıcaklardan galiba? Önerim azgın kumlardan serin sulara atlamaları, yine sapık denilen biz olacaz galiba! Kendi hayatına bakmaz mı bu aralar kimse, yoksa ben kimseye bakmıyordum da ondan mı anlamadım herkesin başkasının hayatını deşelediğini?

''Etik bir hareket değil bu'', ''Pardon ne değil'', ''Etik kadir,ne anlarsın ki sen'', ''Anlamassam, ne söylersin ki sen''.

Dedim ya kesin güneşten, fazla sıcak ve dünyaya direk gelen düneş ışınları bence insanın beyninde ki ETİK bölgesinde ilginç reaksiyonlara sebebiyet vermekte bu ara aman dikkatli olun dostlar, etik canavarlar var dışarda?! Ya da Epic?! Aman her neyse...

Hatunun birisi dalga geçti bu gün. ''Kelsin olm kıskanma saçlarımı '' dedi. Eee kalırmıyız hiç lafın altında, sallama tıbbi gerçekler uydurmak ile birlikte ''Kellik erkeklerde fazla testesterondandır, merak etme kafamda olmayan her saç için tanrı tarafında farklı bir yolla özel olarak kutsandım'' dedim. Çok ayıp laf etmişiz :( . Kızıldı, küsüldü.

Bazı insanları da hiç anlamadım bugün? ''Olduğun gibi ol'', ''Pardon ne olayım'', ''Olduğun gibi'', ''Tamam'' . Belli bir zaman sonra... ''Ben seni böyle tanımamıştım'', ''Nasıl, olduğum gibi mi?''.

Anlamadığım asıl nokta nedir bu oruca olan tutkum? Namaz kılmam, fitre zekatta yok, (Dilenci dövmüşlüğüm var), haca gidecek parayı bulsam tatil mekanına gider deliler gibi eğlenirim. Ama oruç , galiba irade manyağıyım. Sanki başka konulada manyak değilim?!

Geçen gün sevindirci haber geldiğinde elim ayağıma dolaştı, evet. Yörünge dışında seyir süremin bittiğine karar vermiş kaptan. Çağırdı ''169. Kruvazör geri gelebilirsin'' diye. Nasıl sevindiğimi anlatamam. Ve işte buradayım yine.

Bu yazıma bir şiir ile son vermek istiyorum;

Özledim galiba ben bu siteyi,
Bastıramadım içinden gelen isteği
Yazdıklarım saçma olabilir ama,
Lütfen, sen bana deme ''Dana''!

Evet, şu an da bildiğin saçmalıyorum,
İşin doğrusu, ben bu işi çok seviyorum.
Zaten bu dizelerde benzemedi şiire,
Neyse, ben gider artık biraz seyire....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...