DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 merhabalar, yaklaşık 30dk önce , transporter a arkadan chevrolet cruze marka arabamla 65-70km hızla giderken vurdum, sanırım artık tutanakları kendimiz tutuyormuşuz ,bilen arkadaşlar burda izliycem adımları yazabilir mi, kasko su falan var aracın full.transpoerterın arka tampon indi aşağı, benimde kaput içeri girdi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi kaza tutanağını tutmadınız mı olduktan sonra? şema çizecektiniz. ehliyet-ruhsat fotokopisi ve trafik poliçesini alacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 transporter'da 55-60 km hızla gidiyordu sanırım? ucuz atlatmışsın.. geçmiş olsun. tutanak kafasında bi değişme olmadıysa, ufak bi kroki çiziyorsunuz. arabaların yönünü, gidiş yolunu.. kazanın olduğu yolu şeritleri de belirterek çiziyorsunuz. şoförler ayrı ayrı kaza hakkında kendi görüşlerini yazıyorlar. kimlik bilgileri vesaire orada istenen herşeyi dolduruyorsun. aslında zor bi olayı yok. kısaca o tutanakta yazan herşeyi eksiksiz doldurmanız gerekli. karşılıklı kimlik fotokopilerini de alın.. sonra aracı doldurduğunuz belgelerle beraber yetkili servise götür. oradaki eleman senden evrakları alıp herşeyiyle halleder. belgeler fotokopide olsa imza ıslak olmalı. buna dikkat et. benim hatırladığım önemli bi detay yok bunun haricinde. geçmiş olsun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 iftardan sonra buluşucaz adamla zaten, tutanak deidğin o herhangi bi kağıda çiziliyo mu, arkadaş getiricek o kağıtlardan.ben çizicem adama götürücez falan sonra nereye başvurucaz? nasıl yapıcaz, yani o kağtları nereye götürücez. @ mokoko saol buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 imzanla trajik olmuş, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 moncici daha doldurmadık tutanağı, iftardan sonra halledicez :) @ mesh çok saol bilgiler için sanırım yarın herşeyi halledicem. @ balon öyle oldu valla imzayla değişik şekilde patladım , heyecanlı bi an bu kaza anı açıkçası.saniye snaiye aklımda herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 gitme kaç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bir tutanağın iki yarısını dolduruyorsunuz krokiyi çizerek. İmzalıyorsunuz. Fotokopisini çekip nüshasını da imzalayın sorun çıkıyor. Sonra Ehliyet, Sigorta Poliçesi ve Ruhsaatın fotokopilerini alıyorsunuz herkeste birer nüsha oluyor. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bana da bugün bir transporter arka sağ kapımın oradan vurdu. Şerit değiştirirken yol vermeme moduna girip dibimden geliyordu, duramadı. Arka çamurluğa vursa %100 o suçlu çıkıyor diye biliyorum da, arka kapıda durum nedir? Bilen var mı? Adam %100 hatalı çıkmayacaksa kaskoma elletmem cebimden yaptırırım, fazla bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 DoubleW said: heyecanlı bi an bu kaza anı açıkçası.saniye snaiye aklımda herşey :) Daha dur, ben 4-5 kere kaza yaptim, hepsi 2 dk once olmus gibi gozumun onunde. Kayitli film gibi istedigim zaman oynatabiliyorum kafamda :) Ufak kaza da olsa akilda kaliyor hep :) Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 transporter mevzusu cok millette.. benımde sağ el bileğimde %30 özür bırakan araçta transporterdi.. motorla giderken ani sağa döndü.bende vurmamak için düştüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tutanakla servis ya da tamirciye gitcen kaskoda dosya açtırcan tamire başlıyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 resimlerini çektiniz mi kazadan sonra araçların. ben o evrak fotokopileri ve tutanakla beraber kazadan sonra çektiğim resimleri bastırıp götürmüştüm.gerçi bu gerekli mi değil mi bilmiorum bana çekip bastır demişlerdi bende bastırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 çekmedik resim hiç adamla anlaştık şu saatte gerekli evrakları tamamlayıp görüşelim diye bekliyoruz şimdide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 3 pertim var :) Resim özellikle pert araçlarda gerekli oluyo. Eksper olay yerini sadece resimlerden inceleyebiliyor. Gerçi araç çekilirken çekiciler resimlerini çekiyolar. Diğer taraftan artık çokta kim hatalı kim diil pek önemi yok. Zaten hasar çok anormal büyük diilse trafik sigortasından hallediliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nasıl önemli değil anlaşamazsanız hangi tarafın sigortası ödeyecek peki masrafları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Eksper kararı... %100 sen haklı da olsan, karşı taraf öyle bi yazıyoki yorumu haksız gibi oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 axedice lazim bu topige adam her ay duzenli kaza yapiyor, tez yazicak kadar bilgisi vardir bu konu ustune asdfasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Boci said: Diğer taraftan artık çokta kim hatalı kim diil pek önemi yok. Zaten hasar çok anormal büyük diilse trafik sigortasından hallediliyo. Gayet önemi var. %100 haklı olan tarafın ne trafik sigortası ne kaskosu bozuluyor, her şeyi karşı tarafınkiler ödüyor. Paylaşılan hatada da masraflar paylaşılıyor. Bu paylaşma/ödememe durumlarıyla gelecek primlerin miktarları belli oluyor, hasarsızlık indirimleri ya da kasko kara listesine girme durumları belirleniyor. Trafik sigortası hatalı olan tarafın kendi masraflarını ödemez ayrıca, karşı tarafınkini öder, o da belli limitler dahilinde. Yani mutlaka kazanın nasıl olduğunu yazın, adamın ekstra bir trafik ihlali varsa (kırmızıda geçti, çok hızlıydı, ters yöndü vs. gibi) sürücü yorumlarında belirtin ki bilirkişiler dikkate alsın, gerekirse olay yerinde inceleme falan yapsınlar. Siz ekstra bir mazeret belirtmez ya da sonuca itiraz etmezseniz masa başında fotoğraflarla karar veriyorlar, ters kararlar çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar