KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 tunch said: neyin emeği sen onu bi söylesene? database yenilemek için 1 sene uğraşmalarına gerek yok ki? :) 2011 yılındaki oyunda , menejer olarak takıma sadece tek bir serbest vuruş dizilişi/taktiği öğretebiliyoruz. nokta :) nerden yapıyorsun onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Çok başarısız abi oyun.. ÇOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 açıkcası 2010 ile arasında pek fark yok. Türkçe eklenmiş olsa Türkçe hatırına alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Inbox'un yeni görünümünü hiç sevmedim.Eski haline döndürme şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 suBzer0 said: Çok başarısız abi oyun.. ÇOK! nedeninide belirtsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Oyun iyice hantallaşmış. Bir geri yapıyorum on saatte açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bekleyeceksiniz arkadaşlar, şubatta martta oynayacaksınız oyunu. adamlar yapamıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fm 2010da kafayı yiyodum ben 10.1 patchi çıkana kadar. patchsiz haline göre çok çok iyi durumda oyun şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yeni mesaj sistemine bende gıcık oldum ilk görünce ama oynadıkça ve alıştıkça hoşuma gitmeye başladı. Bu arada kontrat kısımlarında kişilerle konuşma modu güzel olmuş baya :) Ayrıca transfere paranız yoksa ve siz hala almak isteyince birini, kişisine göre boardla toplantı yapma ve onları ikna etme çalışmaları çok iyi. Sonunda şunu koymuşlar. Ama sampdoria yönetiminin ochoa'yı sallamamsı üzücü oldu :( guti'nin teknik özellikleri filan uçuyor yalnız fiyuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 News ekranı falan problem değil, default FM skin'ini kullanan kaç kişi vardır ki? Güzel güzel skinlerden istersen FM 2005 görünümüyle oynarsın :D 3-D eski oyundan daha kötü olmuş, 2010'da çok daha akıcı olan 3-d bu sefer berbat resmen, oynayamadım kapadım oyunu. Bu devirde de 2-d oynayamam, 2 senedir 3-d oynarken attan inipeşeğe binmek gibi geliyor. Umarım ilk patch'le 3-d de düzelir yani. Şu kadar yeni animasyon koyduk diyorlar ama eskisine göre daha mekanik futbolcular.. Konuşma olayları çok eğlenceli olmuş, bir şeyi öğrenmesi için zorladığım Macheda "pişman olacağım bir şey söylemeden kaçayım ben" diyip gidince çok etkilendim sdfsdf Duran top taktiği olayı çok komik olmuş, hiç bir ekleme yok, aynısının resimlisi sadece. Çocuk kandırmaya çalışmışlar resmen, ayıp olmuş. İlk yama şöyle bayram öncesi çıksa da bayram tatili güzel geçse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ilk yama oyunla beraber çıkar hep, 1 gün sürmez yani yamanın çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 fm bu sonucta. oyun bug'siz olsaydi iste o zaman sorun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 nileppezdel said: News ekranı falan problem değil, default FM skin'ini kullanan kaç kişi vardır ki? Güzel güzel skinlerden istersen FM 2005 görünümüyle oynarsın :D 3-D eski oyundan daha kötü olmuş, 2010'da çok daha akıcı olan 3-d bu sefer berbat resmen, oynayamadım kapadım oyunu. Bu devirde de 2-d oynayamam, 2 senedir 3-d oynarken attan inipeşeğe binmek gibi geliyor. Umarım ilk patch'le 3-d de düzelir yani. Şu kadar yeni animasyon koyduk diyorlar ama eskisine göre daha mekanik futbolcular.. Konuşma olayları çok eğlenceli olmuş, bir şeyi öğrenmesi için zorladığım Macheda "pişman olacağım bir şey söylemeden kaçayım ben" diyip gidince çok etkilendim sdfsdf Duran top taktiği olayı çok komik olmuş, hiç bir ekleme yok, aynısının resimlisi sadece. Çocuk kandırmaya çalışmışlar resmen, ayıp olmuş. İlk yama şöyle bayram öncesi çıksa da bayram tatili güzel geçse... emeğe saygı lütfen! beğenmiyorsan yazma kardeşim buraya!!!!111 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BiTcH_oFBaT said: guti'nin teknik özellikleri filan uçuyor yalnız fiyuuuuuuuu şu oyunda her türlü fizik > teknik maalesef balance'ı yüksek olmayan oyuncuları bi türlü sevemiyorum FMde de gerçekte de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hatta obinna mı ne vardı interdeydi bi ara,adamın teknik özellikler berbat gibiydi ama fizik muhteşemdi deli gibi oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oynatmayı bilceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 tunch ve nilep gereksiz ileri geri konusmus. kaale almayiniz pls. lutfen sizi asan oyunlara bulasmayin beyler, geriye kalan mutlu insanlarin imajini bozuyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 subzer0 da gereksiz yazmis ama zaten duzgun bisi yazdigini hatirlamiyorum 10 yillik forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gulme lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yok ben hep geri konuşuyorumö konu fm olunca. herifler hiçbişey eklemeyi , süper özellik ekledik diye dolanıyolar kaç senedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Abi sıkılmadınız mı bilgisayarla oynamaktan. Ben şuna sardım şu sıralar. Bir sürü türk menejerde var. Online bir oyuna göre gayet başarılı buldum; http://forum.paticik.com/read.php?42,5148083 Diğerlerinden daha iyi karışık değil ve sürekli geliştiriyorlar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bu arada 3d ekranı heralde full versiyodna böyle olmaz? yani adam bug abuse oluop gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bu arada higuain ile mesut inanılmaz oynuyor oyunda. higuain her maç 2 gol falan atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 oyun malum yerlere düşmüş yine orijinalinden önce korsanı çıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar