Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yeni motorda kalmadı challenge keeper artık. fml şu an fm11 motoruyla oynanıyor, korner golleri azaldı baya ama arka direğe koşu + arka direğe pasla yine arada atılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 milesla muhabbet ettiğim ne varsa koymuşlar. söz dinliyor kereta , aferin aferin adam olması için 2 sene beklemek lazım gerçi yeni gelen şeylerin withball kaldı bi tek şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 5 Kasım olarak açıklanmış çıkış tarihi. Gelsin artık ya... Bari demo falan gelsin de bi görelim, fikrimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Desarj oyunum gel artık 2020 filan oldu saçmaladı iyice :D kimseyi tanımıyorum guti li q7 li beşiktaşla oynamak istemekteyim gel artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 10 yabancı olayı ve lig reputasyonunu gelişebilmesiyle beraber türkiye ligi biraz oynanır hale gelir tahminim. ben de başlarım beşiktaşla haliyle , tabi beşiktaş düşmanı datacıların editleriyle oynamak gerekicek birazcık. necip'in PA'sını 130 falan yaparlar tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 beşiktaş düşmanı mı. fm 2010 da tabatanın reytingleri baya sağlamdı. onu da geçtim, eski fmlerde sergen allahtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 abi beşiktaşa kötü denmiş. ahahaaaa iyi oldu gülmeye ihtiyacım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 datacılar mı değişti? Necip 2010'da çok üst düzey topçu oluyordu yani. Beşiktaş düşmanı olsalar o zaman da dandik olurdu. Bi de şu Muhammed'i ekleseler ya oyuna artık, yaşı gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 beşiktaş zaten imba, cidden ne istiyosunuz ki daha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 şu oyunda fener her zaman overrated olmuştur, hem de aşırı derecede. o yüzden kimse beşiktaş geçmiş senelerde überdi, imbaydı muhabbeti yapmasın, kavga çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 geçen sene benim sistem çalıştırıodu fm2010 u,bu sene çalıştırır mı acaba.4 lig açık rahat oynuyodum.Bu sene çok mu kasarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bu gelişim hızıyla daha bi 20 sene daha oynarsın FMyi içn rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Of abi git sen geliştir o zaman, bıkmadın adamlara bok atmaktan. Kolay iş sanki oyun yapmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 geçen yıl ki iyiydi ya baya.2009 u 5 lig zor oynuyordum ama 2010 u 7 lig çok rahat oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 nileppezdel said: Of abi git sen geliştir o zaman, bıkmadın adamlara bok atmaktan. Kolay iş sanki oyun yapmak :D yalandan bok atmıyorum sonuçta 3-4 sene önceki halinden kaç değişiklik var ki oyunda. ha pardon. orta saha oyuncularına şut çalıştırabiliyoruz bu sene bak bu önemli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 adamlar bu konuda tek o yüzdende her yıl sadece 1-2 basit yenilik yapıyorlar.bu hesapla oyun bi 20 yıl sonra tam tunch un istediği gibi olacak :D bi rakip çıksa adamların karşısına belki farklı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 hyr bi de adamlar 1 sene boyunca tek oyun üzerinde çalışıp , çıkarttıklarında da en azında 3 ay adam etmek için uğraşıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yazıldımı bilmiyorum ama %100 türkçe dil olmuyacak bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 nasıl yani.%90 ı türkçe %10 u ingilizce olcak anlamındamı söylüyorsun yoksa türkçe dil olmayacakmı diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 mesajım niye gözükmüyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Hiç olmucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 güzel olmuş gibi, yorumları yazarım biraz daha oynadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Demosu çıktı mı ki? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok daha çıkmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ee sen ne ayaksın? sdfsdf beta tester falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar