Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bu arada Sevilla'ya kaleci arayışım devam ediyor ben Montoya'yı almıştım ama orta düzey kendisi. Birisi yukarda Stekelenburg'u tavsiye etmiş ama onunda hem pozisyon alması 8 hem de baya fiyatlı. Sözün kısası 3-4 milyona ama taş gibi kaleci lazım, öneriler lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 az önce thiago neves kendi yarı sahasının ortasından gelişine rakip kaleye gol attı. kupa finali bide ahahaha ilk defa upload ededim, bakalım başarabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Yaşlı ama federico vilar ucuz ve iyidir kaleci olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 BiTcH_oFBaT said: $u golden sonra alt f4 + uninstall abi. ba$ka harekete gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Hmm, bir saçmalık görüp oyun uninstall etmek. Nice.. Fiyatı 10 milyon sterlini geçmeyecek iyi kaleci istiyorum Friedel yerine, var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ruffier var nefis kalecidir kendisi.Olmadı marcı amelia ya da genoadan eduardo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 nileppezdel said: Hmm, bir saçmalık görüp oyun uninstall etmek. Nice.. Fiyatı 10 milyon sterlini geçmeyecek iyi kaleci istiyorum Friedel yerine, var mı önerisi olan? ochoa var.. bu arada khouma babacar fiorentina'lı tam bir george weah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 über türk scouting durumunda birkaç gelişme kaydettim.. gs'yi gurbetçilerden ve yıldızlardan kurulu hale getirip koyarım artık tunay torun uefa'da ve ligde iş yapar ama şl'de oynayacak kalitede değil potential: 3.5 yıldız atila turan fransız asıllı türk her türlü vazgeçilmez sol bekim oldu : 4 yıldız nuri şahin 14-16m euro aralığında alabileceğiniz en iyi türk box to box'ın çok net adamlarından biri 4.5 yıldız mehmet ekici ucuz değil ama gelişimi beklenirse iyi parayla alınabilecek bir oyuncu 4 yıldız veli kavlak winger kullanıyorsanız ve bir türk'e ihtiyacınız varsa bu çocuk 2 sene sonra gayet kaliteli bir açık oluyor, ucuz ama pazarlığa çok takım katılıyor 4 yıldız eren güngör türkiyede oluşturacağınız herhangi bir takımın kesinlikle alınması gereken oyuncusu, genç olmasına rağmen çok net performans gösteriyor, ucuz 4 yıldız ömer toprak ilk sezonda alamadım, servetle idare ettim. ömer toprak tam bir savaşçı yanına ereni top kullanabilen bir defans olarak yetiştirirseniz gayet net bir tandem oluşturuluyor. 4.5 yıldız bursaspor'lu muhammet demir ilk sezon sonunda bosman'la alınır çok net bir yedek haline getiririlir. 4 yıldız ben galatasarayla oynadığım için gökhan gönül, volkan ve necip'i kullanamadım, yorum yapamayacağım ama bende performansları gayet yüksek.. fener ilk sezonda 13.sırada bitirdi ama gökhan gönül kaptanmışçasına takımım için her şeyi yapacağım tribinde demeçler verdi. ++ Ek olarak ucuz yeterli ve star birkaç adam ekliyim. Khouma Babacar kiralık opsiyonlu satın alıma giderseniz ucuza alabilirsiniz 5 yıldız Ahmed Khalil ucuz ve golcü 4.5 yıldız zaragoza'dan kevin box to box oyuncusu 18 yaşında 4.5 yıldız 3m euro civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Forumu takip ederek birsürü transfer yaptım, 5 scout var takımda hepsini kapının önüne koyuyorum, buradan yeterince iyi futbolcular buluyorum zaten :) Birde niye Ömer Toprak'ı alamıyor millet anlamadım, Fenerbahçe'ye çok rahat transfer ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Atila Turan'ı ilk sezondan Juventus kaptı, Ömer Toprak kontrata yanaşmadı bile, Veli'nin statları ben beğenmedim. Bayağı kötü patladım Türklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ben Beşiktaşla oynadığım için, elimdeki Türkler 1-2 takviye ile yeterli oluyor. Kalede Hakan, Sol bek de ismail ve Ersan, gönekte Toraman (ki genelde yedek), orta sahada necip ve aurelio (Yedek çoğunlukla). Bobo ilk sezon sonu Türk oluyor. Sağ beke Koray Arslan takviyesi ve orta sahayada Ensar'ı transfer ettim, yetti bunlar. Fenerbahçe'ye geliyor adamlar zaten, bize gelmiyor :p Ömer gelmez dedi scoutlarım. Veli'nin statları beğenmedim ki taktiğime de uymuyor. Cem ayrıca Nuri'yi bilmiyoduk teşekkür ederiz... Nuri 3 önceki fm de bile TR ligi için fazla iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi ilkay gündoğanı ve jem karacan ı tavsiye ederim.ORtasahayı rahat 10 sene götürür bu ikiside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Jem'i ben de takip ediyorum ama ucuz değil pek. Ben yabancılardan istediğim verimi alamadım asıl. Riveros mesela çok özellikli biri çıkmadı. Overrated o statslara göre. Neves de öyle. Ama Boriello adeta esti. Adama şampiyon yaptı beni resmen. İnter'in militosu gibiydi. Bobo ile iyi anlaşıyorlar. Necid 10m fiyatı ile yedek kaldı. Neyseki genç, ileri yatırım gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Avrupa Ligi'nde (UEFA) finalin adı : Galatasaray - Arsenal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 :) Arsenal yine kazanamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Beşiktaşla oynuyorum 2. sezonum bitti ust uste sampiyonluk aldım 1 turkiye kupası ilk sezon uefada gruplardan cıkamdım tam bir dram yasadım porto napoli geldi aynı puanlaydık cıkamadım 2. sezon bordo clde ceyrek final on elemesinde son dakika penaltı kacırdı guti ve elendim... Bunlar kısa oz gecmiş bu takımla 2. sezon sonunda dogru duzgun transfer yapmadan koray arslanı aldım muhtesem bir sag bek affelay cntr ile aldım bir de 2. sezon yoboyu aldım kiralık o kdr ve nerdeyse 10 oyuncu fln sattım klup balancı -20m euro şimdi ben bu baskanı napıım becerebilirsem de bi ss yapıstırmaya calısıcam... http://img714.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img714/4606/mehmetboranewsinbox.png&via=mupload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 "Tatar Ramazan" said: Bu arada Sevilla'ya kaleci arayışım devam ediyor ben Montoya'yı almıştım ama orta düzey kendisi. Birisi yukarda Stekelenburg'u tavsiye etmiş ama onunda hem pozisyon alması 8 hem de baya fiyatlı. Sözün kısası 3-4 milyona ama taş gibi kaleci lazım, öneriler lütfen... Luis(i bi degisik yazılıyor) Guilherme ve Asmir Begovic benim scoutlar gelecegin iyi kalecileri die buldular bi dene bak bunlara istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Luis Guilherme'yi FM2010'da istanbulsporuma almıştım ben, 3-4 sene tuttum takımda, bayağı gelişmişti ama gizli statleri kötü heralde, habire olmayacak yerlerde saçma hatalar yapıp puan kaybettiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 3. sezonun başında drogba'yı free'den aldım. 34 yaşında. hata mı yaptm bilmiyorum ama oyunda bug var. 3. sezon başında toplamda 8 yabancı olabilir diyor. ne iş bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 aynen bende de ole oldu tıkandım :S daha fazla adam alabiliyorsun takıma ama lige register edemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bug değil. gerçekte de öyle olacak, federasyon beşiktaşa kıyak olsun diye 10 yabancı olayını getirdi, kendisi de açıkladı zaten "yabancı yollamakta zorlanan kulüplerimiz var onlara yardımcı olmak için geçici olarak 10a çıkardık tekrar 8e düşecek" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hargrevaes'i alcam takımsız adam. ama alamıyorum işte. offf off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 riveros'u ya kaydetmicem ya kiralicam onun yerine. hargreaves lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Fıttıracam ya Inter-Roma süper kupa maçını 4 kez oynadım farklı düzenlerle ama sonuç hep aynı hüsran oluyor. illa çakıyolar sonradan Eto ile falan hatta dakka 90da bile yendikleri oldu. Eto'yu tutmak için bin türlü taktik denedim hatta man-mark ve liberolu sisteme bile geçtim maç içinde ama nafile:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Şu anki kadrom: Hakan koray arslan fazio sivok atila (Ersan & İsmail) Necip(Ensar Baykan) Hargreaves Gökhan İnler (Ceyhun gürselam) Jadson (Thiago Neves) Boriello Drogba(bobo & Necid) Trabzon ile süper kupa maçında pek pozisyona giremedik ama alışınca oyuncular sisteme yardırırz gibime geliyor. Ama şu 8 yabancı olayı can sıkıcı bir şey. Riveros da durabilirdi, takılırdı. biri sakatlanınca hemen girerdi ortama. Yalnız oyun cidden alıştığımızın dışına çıkmış. Ülkemize gelen yabancılarında etkisi çok tabi. Eskiden 150k maaş veremezdim, şimdi 650k önerebiliyorum aylık. Zhirkov şu an takımsız ve bana önerilebiliyor, aynı şekilde Kolarov. Kompany efsane oyuncularımdandı 2 sene önceki oyunda, gene satılık ama defansım iyi diye almıyorum. Ayrıca yabancı sıkıntısıda var. Drogba 34 yaşında bile gelmezdi beşiktaşa heralde. Baya bir yıldız boşta yani. baptista her transfer dönemi öneriliyor bana filan. komedi Ensar oyun başladığında 18 yaşında. ben mc oynatıyorum ve iş yapıyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar