Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2011

tunch

Öne çıkan mesajlar

über türk scouting durumunda birkaç gelişme kaydettim.. gs'yi gurbetçilerden ve yıldızlardan kurulu hale getirip koyarım artık

tunay torun uefa'da ve ligde iş yapar ama şl'de oynayacak kalitede değil potential: 3.5 yıldız

atila turan fransız asıllı türk her türlü vazgeçilmez sol bekim oldu : 4 yıldız

nuri şahin 14-16m euro aralığında alabileceğiniz en iyi türk box to box'ın çok net adamlarından biri 4.5 yıldız

mehmet ekici ucuz değil ama gelişimi beklenirse iyi parayla alınabilecek bir oyuncu 4 yıldız

veli kavlak winger kullanıyorsanız ve bir türk'e ihtiyacınız varsa bu çocuk 2 sene sonra gayet kaliteli bir açık oluyor, ucuz ama pazarlığa çok takım katılıyor 4 yıldız

eren güngör türkiyede oluşturacağınız herhangi bir takımın kesinlikle alınması gereken oyuncusu, genç olmasına rağmen çok net performans gösteriyor, ucuz 4 yıldız

ömer toprak ilk sezonda alamadım, servetle idare ettim. ömer toprak tam bir savaşçı yanına ereni top kullanabilen bir defans olarak yetiştirirseniz gayet net bir tandem oluşturuluyor. 4.5 yıldız

bursaspor'lu muhammet demir ilk sezon sonunda bosman'la alınır çok net bir yedek haline getiririlir. 4 yıldız

ben galatasarayla oynadığım için gökhan gönül, volkan ve necip'i kullanamadım, yorum yapamayacağım ama bende performansları gayet yüksek.. fener ilk sezonda 13.sırada bitirdi ama gökhan gönül kaptanmışçasına takımım için her şeyi yapacağım tribinde demeçler verdi.

++

Ek olarak ucuz yeterli ve star birkaç adam ekliyim.

Khouma Babacar kiralık opsiyonlu satın alıma giderseniz ucuza alabilirsiniz 5 yıldız
Ahmed Khalil ucuz ve golcü 4.5 yıldız
zaragoza'dan kevin box to box oyuncusu 18 yaşında 4.5 yıldız 3m euro civarı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Beşiktaşla oynadığım için, elimdeki Türkler 1-2 takviye ile yeterli oluyor. Kalede Hakan, Sol bek de ismail ve Ersan, gönekte Toraman (ki genelde yedek), orta sahada necip ve aurelio (Yedek çoğunlukla).

Bobo ilk sezon sonu Türk oluyor. Sağ beke Koray Arslan takviyesi ve orta sahayada Ensar'ı transfer ettim, yetti bunlar.

Fenerbahçe'ye geliyor adamlar zaten, bize gelmiyor :p
Ömer gelmez dedi scoutlarım. Veli'nin statları beğenmedim ki taktiğime de uymuyor.

Cem ayrıca Nuri'yi bilmiyoduk teşekkür ederiz... Nuri 3 önceki fm de bile TR ligi için fazla iyiydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jem'i ben de takip ediyorum ama ucuz değil pek.

Ben yabancılardan istediğim verimi alamadım asıl. Riveros mesela çok özellikli biri çıkmadı. Overrated o statslara göre. Neves de öyle.

Ama Boriello adeta esti. Adama şampiyon yaptı beni resmen. İnter'in militosu gibiydi. Bobo ile iyi anlaşıyorlar. Necid 10m fiyatı ile yedek kaldı. Neyseki genç, ileri yatırım gibi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşla oynuyorum 2. sezonum bitti ust uste sampiyonluk aldım 1 turkiye kupası ilk sezon uefada gruplardan cıkamdım tam bir dram yasadım porto napoli geldi aynı puanlaydık cıkamadım 2. sezon bordo clde ceyrek final on elemesinde son dakika penaltı kacırdı guti ve elendim... Bunlar kısa oz gecmiş bu takımla 2. sezon sonunda dogru duzgun transfer yapmadan koray arslanı aldım muhtesem bir sag bek affelay cntr ile aldım bir de 2. sezon yoboyu aldım kiralık o kdr ve nerdeyse 10 oyuncu fln sattım klup balancı -20m euro şimdi ben bu baskanı napıım becerebilirsem de bi ss yapıstırmaya calısıcam...
http://img714.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img714/4606/mehmetboranewsinbox.png&via=mupload
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Bu arada Sevilla'ya kaleci arayışım devam ediyor ben Montoya'yı almıştım ama orta düzey kendisi. Birisi yukarda Stekelenburg'u tavsiye etmiş ama onunda hem pozisyon alması 8 hem de baya fiyatlı.
Sözün kısası 3-4 milyona ama taş gibi kaleci lazım, öneriler lütfen...

Luis(i bi degisik yazılıyor) Guilherme ve Asmir Begovic benim scoutlar gelecegin iyi kalecileri die buldular bi dene bak bunlara istersen
Sosyal ağlarda paylaş

Fıttıracam ya Inter-Roma süper kupa maçını 4 kez oynadım farklı düzenlerle ama sonuç hep aynı hüsran oluyor. illa çakıyolar sonradan Eto ile falan hatta dakka 90da bile yendikleri oldu.

Eto'yu tutmak için bin türlü taktik denedim hatta man-mark ve liberolu sisteme bile geçtim maç içinde ama nafile:S
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anki kadrom:

Hakan

koray arslan fazio sivok atila (Ersan & İsmail)

Necip(Ensar Baykan) Hargreaves Gökhan İnler (Ceyhun gürselam)

Jadson (Thiago Neves)

Boriello Drogba(bobo & Necid)

Trabzon ile süper kupa maçında pek pozisyona giremedik ama alışınca oyuncular sisteme yardırırz gibime geliyor.

Ama şu 8 yabancı olayı can sıkıcı bir şey. Riveros da durabilirdi, takılırdı. biri sakatlanınca hemen girerdi ortama.

Yalnız oyun cidden alıştığımızın dışına çıkmış. Ülkemize gelen yabancılarında etkisi çok tabi. Eskiden 150k maaş veremezdim, şimdi 650k önerebiliyorum aylık.

Zhirkov şu an takımsız ve bana önerilebiliyor, aynı şekilde Kolarov. Kompany efsane oyuncularımdandı 2 sene önceki oyunda, gene satılık ama defansım iyi diye almıyorum. Ayrıca yabancı sıkıntısıda var. Drogba 34 yaşında bile gelmezdi beşiktaşa heralde.
Baya bir yıldız boşta yani. baptista her transfer dönemi öneriliyor bana filan. komedi

Ensar oyun başladığında 18 yaşında. ben mc oynatıyorum ve iş yapıyor da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...