nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Az önce steam 65 mb'lık yeni bir update çekti, nedir ki acaba? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ya bide bişeyi merak ettım ben bu gollerı upload edebılmek ıcın orjinal oyun mu kullanmamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 olm nereye alıyosunuz lan fazio falab beşiktaşla 0 para başlian bi ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Fazio 850k'ya geliyo ya ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sırf bende değilmiş yani bu olay hahaha ben 3.2 m ile başladım. fazio yu aldım sadece. maaş şeysini arttırdım geri kalanla koç moç aldım bierhoff u almak istiyorum, kabul edio ama gelmio. ne iş? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu oyunmu zor beşiktaşmı çok kötü çözemedim ya takımda kimse düzgün oynamıyor bir adam gibi q7 guti sivok dierleri leş ismail necip hayal kırıklığı çok ilginç olmuş beşiktaş 3.yüm şu an ligde ama :) bu arada bende çok gerçekci oldu bi bjk bi bursa devam edior yola avrupada bu arada co owned bir adam almaya çalıştım iki takım da kabul etti ama offer contract yazısı cıkmadı hade haırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi nası 3.2m ile başliosunuz bi anlasam bildiin 0la başlıyorum. wage de 33.5M euro zaten arttırıp azaltamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Boardroomdan arttırmışlardır ondandır.Yönetimden az paranız warsa para isteyin rivalların gerisinde kalıcaz falan dediğinizde ikna olup arttırıyolar bütçeyi %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nileppezdel said: Az önce steam 65 mb'lık yeni bir update çekti, nedir ki acaba? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 11.1.1'miş update. İlk defa ara update çıkardılar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 e abi yok bende oyun kurarken öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 db update değildir, sadece oyun motoruyla ilgili düzeltmeler yapmışlardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bugfix haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yoo board'dan istemedim. Direk verdiler parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 oyun erken diye yeniden açtım bana da verdi sdfsdfs oh be arkadaş zapoyu portoya 3e sattım holosko fink tabata kiralık verdim 100% wage ilen, koray arslan, ceyhun gülselam ve mehmet eren aldım takıma. biraz istediim seviyede şimdi takım dr olarak lichtsteiner kaçırdım ya ona üzüldüm bi....derken koray kırmızı gördü DASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 oyunu ilk açarken "transfer budgets at first window" falan gibi bi seçenek olması lazım onu seçerseniz verir seçmezseniz vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben ona hiç elleşmiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Chievo 8 maç 8 galibiyet gidiyo yuh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yanlız bu oyun eskileri kadar rağbet görmedi gibi duruyo ama daha yenı cıktı oyun. sanki oyunun yapımcısı gibi konuştum bananeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Arkadaşlar sürekli yeniliyorum.Gelen iteliyor giden iteliyor.Abondone oldum resmen.İnternet üzerinden buldugunuz olsun kendi yaptığınız olsun bir taktik önerin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Araz said: Arkadaşlar sürekli yeniliyorum.Gelen iteliyor giden iteliyor.Abondone oldum resmen.İnternet üzerinden buldugunuz olsun kendi yaptığınız olsun bir taktik önerin lütfen. İnternette bulduğun taktikler senin takımında işe yaramayabilir. Bence takımına göre taktik kur. Ben şuan Newcastle ile oynuyorum orta sahası MC-DMC leri daha iyi olduğundan 4-3-3 oynuyorum mesela. AML ve AMR inside forward olarak oynatıyorum forvetimde target man iyi sonuçlar alıyorum. Genel olarak 4-3-3 ve 4-5-1 öneririm ama 2 çok iyi forvetin varsa 4-4-2 dene. Hangi takımdasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ben daha önce oynanmış denenmiş başarılı bir taktik bulup daha sonra ona göre transfer yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bide 11,1,1 çıkmış ilacı pm den istemek günah mı acaba :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya bu transfer olayı deli ediyor beni. adamın istedigi ücretleri veremiyorum. adam önceki takımından 4k alıyor bende max 3k verebilirsin dio adam kabul etmiyor uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar