Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 / 2011 sezonu hakemler & hataları

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Pazartesi

Gaziantepspor-Bursaspor: Deniz Çoban

maçın başını seyretmedim fakat açtığım anda Bursaspor bir kornet atışında golü buldu

fakat golü atan ömer erdoğan antepli yalçına faul yaparak üzerine çıktı ve golü öyle attı

daha sonra taraftarların attığı yabancı maddelerden yardımcı hakemin kafası yarıldı

ve hakem deniz çoban maçı tatil etti

kafası yarılan bir hakem, kimseye birşey anımsattı mı ???
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Merk: G.Saray'ın yediği gol hakem hatası

17:14 | 18 Ekim 2010

Galatasaray'ın maçın hemen başında yediği gol için yayıncı kuruluş LİG TV'nin hakem yorumcusu Markus Merk, golün geçersiz olması gerektiğini söyledi.

Alman yorumcu, "Burada net bir şekilde görülüyor. Faulü atan futbolcu (Zevlakow) topu yere koyduğunda top durmadan atışını kullanıyor. Hakem Tolga Özkalfa bunu nasıl kaçırdı anlayamadım" dedi. Merk burada kesinlikle bir hakem hatası olduğunu söyledi...

MARCUS MERK
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
harrykewell said:

11 Eylül Cumartesi

19.00 Kayserispor - Fenerbahçe: Kuddusi Müftüoğlu

genelde kendisine fazla iş düşmedi, karambol pozisyonlar yoktu

fakat emrenin rakibin sırtına doğru şut çekmesi kırmızı kart olmalıydı, herhalde derbi var diye atamadı

bu kuddusi abi emreyi bir türlü atamıyor, neden acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
su el olayında cok haklılar yalnız. kuddusi'yi bildim bileli hep yetersiz bi hakemdi zaten. en cok da gs macı yonetmistir bu adam eminim. ne zaman mac izlesem bizim hakem hep kuddusi.

yine de boyle hakemleri hedef alan haberler hazırlamak falan cok ezikce. baska islerle ugrassalar takım bu hallerde olmaz zaten. mesela sarp'ı gondermek icin ugrassalar. hagi'yi gondermek icin, misimovic'i geri kazanmak icin falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...