Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Eh be daha kolay geçer diye umuyordum ben ama saolsun bizimkilerin kabızlıkları, Nihat hiç oynamadı zaten adam yine eski Nihat olmuş. Buca'nın 80'e kadar felan 1 şutu vardı kaleye sonra maç sonuna kadar 5'e çıkardılar =P Benim gördüğüm hakemler maçın sonuna doğru oyundan düştü saçma sapan hatalar yapmaya başladılar.
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 GELİYORUZ! fsdfs Tek kale top oynadık ama ben keyif almadım. q7 alıyor topu solda yada sağda herkesi çalımlıyor pas atıyor içeride kimse yok. Kendi vuruyor auta çıkıyor arada da kaybediyor. maçın özeti bu. Nihat yine bildiğimiz nihat vikingur maçında çok umutlanmıştım da anlaşılan bu sezonuda yatarak geçirecek. Guti iyiydi ama uyum sorunu var belli gerçi zeka dolu paslarını kim farkedecek bilmiyorum. Neyse ilk 3 puan hayırlı olsun =)
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Wispy said: Bu Nihatla bu lig geçmez. Adam etkisiz değil yutan eleman direk. bu sözlerini unutma ama
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bizim korner problemi hala devam ediyor 6 korner attık sırf ilki tehlike yarattı. Zaten 3 ve 6. kornerlerde Nihat yine önüneki adama pas atarak kullandığı için direk bizim kaleye etkisi oldu. Bu adamda korner kullanmasını öğretemezse artık korner kullanmaya kimse gitmesede olur, biri gidip rakibe versin oyuna devam edelim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bu sene kara kara oturup mac döncekmi dönmicek mi diye beklemicez onu gördk.. q7 guti cıkıp bişeyler yapıcak we maci alıcaz..tabi bunun için ileri uctaki futbolcularn az da olsa onlari anlamalari gerek..yoksa quaresma orta açıp kendi wurcak kadar da quaresma diil..guti'nin paslarindan cok gol buluruz bu sene.bobo açık ara gol krallgna yürür.. sanırım son 4 macta rakimimz 11 kisi tamamlıyamıyor bu da ilginc bi konu..yıldızlar takıma adapte olnca cok daha zevkli maclar izlicez.. ilk 3 hayirli olsun..
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Buca kapalı kutuydu, bülent başgan değil. Sağolsun takımı yine sert hareketler yaptırarak oynatmaya çalışmış, süprizler var dediği buydu herhalde. Takım zevk vermedi, q7 auta gönderdiği 3 pozisyonda da guti bomboştu, keşke en azından birinde görseydi, daha iyi pas atarsa sürekli şut yerine, çoğu maç rahat geçer.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Buddha said: Buca neden büyük bir rakip karşısında bu kadar zorlarki. Senin rakiplerin belli. Kırmızı kartları böyle maçlarda görürlerse işleri var. maçı izlemedim fakat 2 sebebi olabilir bence 1-belkide futbol karakterleri bu her maç böyle oynayacaklar(yalan) 2-kendilerini göstermek istiyorlar kaçımız gidip buca maçı izliycez anca fb gs bjk ile oynarsa
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 RayCharles said: Wispy said: Bu Nihatla bu lig geçmez. Adam etkisiz değil yutan eleman direk. bu sözlerini unutma ama NP Yutturur umarım bu lafları ama hiiiiiiiiiiç sanmıyorum. Geçen sene asker olaylarından kampa yetişemedi. Bu seneki bahane ne olacak merak ediyorum
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Böyle kazma oynarlarsa Buca 11 kişi bitiremez yanlız. Adamlar çok sert faul yapıyor, bugün defansın hepsi sarı aldı. Kırmızı alan sarı kartı varken direk kırmızı aldı zaten, aynı şekilde oynamaya devam ederlerse 10 kişi oynamaya alışsalar iyi olur. Necip'e yapıp direk aldığı kırmızının hiç bir gereği yoktu. Öte yandan son adam olan Bobo'yu düşürüp sarı ile kurtardılar yoksa ondada kırmızı yiyecekti.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Alcadras said: direk kırmızılık bir hareket yok yalnız http://img3.imageshack.us/img3/48/ohali.jpg
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Evet şu pozisyona direk kırmızı demeyenin aklından şüphe ederim =P
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Burax said: Alcadras said: direk kırmızılık bir hareket yok yalnız http://img3.imageshack.us/img3/48/ohali.jpg buca van bommeli mi almış
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Wispy said: RayCharles said: Wispy said: Bu Nihatla bu lig geçmez. Adam etkisiz değil yutan eleman direk. bu sözlerini unutma ama NP Yutturur umarım bu lafları ama hiiiiiiiiiiç sanmıyorum. Geçen sene asker olaylarından kampa yetişemedi. Bu seneki bahane ne olacak merak ediyorum nihat amatör takıma 2 gol attı diye hemen geri döndü dedik. bu hataydı. vikingura. ama daha beklemek lazım hemen asmayalım.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nıhat ıyı bence yauv her turlu gıderi var
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 stadtan yeni geliyorum abi çok güzeldi ya futbol güzel girmedimi girmiyor valla taraftar güzel.. ama hakem cırt be yaa :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Helal olsun necip. Devam böyle.
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Llama said: stadtan yeni geliyorum abi çok güzeldi ya futbol güzel girmedimi girmiyor valla taraftar güzel.. ama hakem cırt be yaa :) hakem iyiydi ya, bi tek sanırım guti'yi düşürdü bir zenci ceza sahasına girerken yayın oralarda bir yerde onu verebilirdi, frikik izlerdik bi tane daha.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bide bu adami milli takıma cagirmiyorlar... sabriyi colin kazimi fln filan cagiriyolar...!!
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 applev0dka said: bide bu adami milli takıma cagirmiyorlar... sabriyi colin kazimi fln filan cagiriyolar...!! beşiktaşlı çünkü
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 zaten artik milli mac da izlemiyorm sarmio :D beşiktaş yeter bu sene bana :) guti'yi türk yapsak yine almazlar lan bunlar dime :D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 çağırmasınlar abi, sakatlanır falan gerek yok. kazımla servetle oynasınlar.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Napalım abi böyle bir takım olduk. http://www.marca.com/2010/08/14/futbol/futbol_internacional/espanoles_mundo/1281820747.html
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 İspanya ya bi Kartal Yuvası tırı göndermek gerek :)
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 guti'ye kurban ya. paslara bak.
Öne çıkan mesajlar