Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netbook vs. blackberry önerisi


Privhunter

Öne çıkan mesajlar

doğum günü hediyem için ikisi arasında karar vermem lazım. netbook u derste kullanmak, ödev falan zart zurt için istiyorum, okulun verdiği laptop 2.5 kilo olunca, zaten yurdumda uzak fakülteye vardığımda sanki 10 kilo oluyor.. kaldım işte ikisi arasında. netbook piyasasını hiç bilmiyorum önerebiliceğiniz bi model varmı? yada boşverip blackberry mi alsam?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neden blackberry diye bi yazı yazmış eleman, şu kısmına çok katıldım ben de:

"The fact is, it doesn’t matter if you’re a high powered lawyer or a sharp-suited brain surgeon: the moment you take out an iPhone and start tapping away – even if it’s to confirm a meeting with the President himself – you’re immediately transformed into a jobless hipster. No serious business could possibly be done with a touchscreen. The Blackberry, on the other hand, has precisely the opposite effect. I could be lying on a park bench, browsing for pornography having been drinking cheap wine since noon, but if I’m holding a Blackberry then – in the eyes of passers by – I must be working. Hard."

http://techcrunch.com/2010/08/08/youll-never-go-backberry/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her şey o yorumdaki gibi olsaydı motorola droid kullananlar dünyayı kurtaran, havalı görünen ve gerektiğinde ameliyat da yapabilen über insanlar olurdu, karşılaştıklarında da obama'nın enseye vurup "hafta sonu golf oynamaya gidelim mi?" derlerdi..

saçma bir yorum yani.. bb gördüğümde default verilmiş bir telefon görüyorum sadece.o kadar -diğer telefonlarca karşılanamayacak derecede spesifik- özellik beklemeyin.

altında traş makinesi olan cep telefonu daha farklı yani..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onlar bir dönem pantolonlarının paçalarını botlarının içine de soktular.. ve daha da kötüsü saçlarının bir kısmını garip garip kaldırırken bir kısmını da yapıştırdılar kafalarına.. alamancılar gibi dolaştılar etrafta.

düşün yani o kadar çaresiz insanlar kız konusunda..


özetle; çaresizseniz bile bu kadar çaresiz görünmemek için BB almayın..
BB çaresizlerin telefonu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi tech olaylarında verdiğiniz para kendiniz içindir. kendi zevkinizi, kendi seçimlerinizi yansıtmalıdır. toplumda hava atmak için kullanılan ekipmanlar değildir.

kalkıp da başkasına hava için -ne olursa artık- alan adama da adam demem hani..

o gay bile değildir. toplum orospusudur, moda otostopçusudur..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...