Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yüzüğü kendine tak kıskansın. veya onun karşısında bi erkeğe evlenme teklifi et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 0ne said: Şey geldi benimde aklıma şimdi, güzel bi restorana yemeğe gidin, yiyin yemeği falan, sonra hesabı iste, tam ödeyecekken bi bak ki cüzdanın kayıp olmuş(numaradan tabi), işte "hayatım bu seferlik sen öder misin eve gidince ben sana parasını veririm" de, tabi diyicek, tam o hesap için getirdikleri o şeyi açıcak ki bi tarafta yüzük, diğer tarafta benimle evlenir misin yazısı. Güzel olabilir aslında. sizin böyle güzel olur ehe filan dediğiniz şeyler bana çok saçma geliyor, sanırım odunluktan evde kalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yok be saeros kalmazsın evde gönüller bir olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Anlamıyorum abi, evde kalmak kızlar için sorun, erkekler için başarıdır. neden dert ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 erkekler için nası başarı lan. seks yapmaya devam edebilyosan başarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Abi inek diyorum, süt diyorum, süpermarket diyorum. Dinlemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 pahalı geliyo süpermarketten alınca. uzun vadede inek daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Olur mu abi evlenmek daha pahalı istersen hesapla. Bir kır düğünü olmuş 20000 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 montofon ineğine gerek yok. yurdum ineği de iyi süt veriyo iyi besleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Niye yahu İbrahim Tatlıses ve orkestrasımı çalacak o düğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 besleme parası var e kalacak yer masrafı var, sonra buzağılar olacak onların masrafı var. Zarardasın fede, başka argümanla gel. Tutmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Domuz olayına gir yanlışım yoksa ha bire 3-4 tane doğuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ineğe bakınca mutlu oluyorum bazen. ben de evde inek besleme taraftarı değilim ama bildiğim tanıdığim inekten süt içmek iyi olur gibi geliyor bilmiyorum. gerçi ben süt sevmiyorum pek o da var. sdljkfsfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 süt sevmiyorum dediysem yanlış anlaşılmasın. sütlü tatlıları çok severim. ayrıca başlattığın benzetmeye koyayım sdkflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 dendi mi bilmiyorum ama, çıkar vur masaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Tavukgöğsü ile simgesel bi konu açalım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Reksa said: dendi mi bilmiyorum ama, çıkar vur masaya? Dendi, gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Fantezi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ulan, gene geldi bişey aklıma ama. Bunun değişik bi versiyonunu bi filmde görmüştüm, ucuz ama etkili bişey, söylesem mi acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Abi neden durup durup evlilik teklifi planlıyorsun? Yoksa sende mi evlilik teklif edecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Adamın kursağında bıraktın ne ters adamsın yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu evlilik teklifleri konusunda saerosa katılıyorum. böyle alengirli teklif yapınca daha mutlu bi hayatınız olmayacak. böyle tekliflerle mutlu olacak insanlarla birlikteyseniz koşarak uzaklaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 insan hayatında bir defa böyle bir teklif yapıyor. en azından bunu ilk seferinde böyle zannediyor. ben de elimden geldiğince süper yapmaya çalışırım. ha ben 30dan önce evlenmem de o ayrı. gençlikte süpermarketten alıp, ya da bedava tanıtım sütlerini içip, orta yaşa doğru artık uğraşcak hal kalmayınca bir inek alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 30'dan önce notu niyeydi abi :) Çokmu geliyorlar üstüne benimle evlen diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar