Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

Benim bir fikrim var bunun icin biraz paraya ve tabiki zamana ihtiyacin var. Malzemeleri veriyorum.

1 Adet genis tarla veya alan (sahibiden izin alinicak yada kiralanacak).

1 Adet Benzin dolu Bidon.

1 Adet Arkadas (Erkek bayan farketmez erkek olursa daha iyi olur).

1 Adet Cevap telefonu markasi önemli degil.

1 Adet Yüzük.

X tane Marangozdan alinacak Cita/tahta.

1 Adet evlenecek Kiz.

Teklifin hazirlanisi:

Tüm gerekli malzemleri tedarik ediyoruz. ilk Önce maragonza gidip yeter kadar cita aliyoruz. Amacimiz Tarlanin ortasina havada duracak ve uzaktan okunacak sekilde "Benimle Evlennir misin ?" yazmak. Yazinin Büyüklügüne ve zevkine göre cita alacaksin. Yazi su dagin tepesinde duran Hollywood yazisi gibi olacak.

yazi

http://amerika1.de/USA_Westen/First_Time/San_Francisco/Valleys___Vegas/Canyons/pc-Hollywood.gif

.

Bu yaziyi havada duracak sekilde Tarlanin ortasina koyacaksin. Kiz arkadasini aksam yemegine götüreceksin ve romantik olacaksin ve yüzügü unutma. yemekten sonra uzak bir mesafede arabayi parkedeceksin. Iste romatik sözler vs vs. Simdi arkadasin devreye girecek. O benzini yaziya bir güzel yedirecek (bidonun sadece yarisini kullansin diger yarisi lazim) ve atese vermek icin bekleyecek. Sen daha önceden hazirladigin SMS'i arkadasina göndereceksin Örnek SMS: "Ver atesi" gibi. Ve "Benimle evlenir misin" yazisi o gecenin karanliginda cayir cayir yanacak. Cebinden yüzügü cikaracaksin gözlerine bakacaksin kizin. Olayi laflarla süslemek sana kalmis tabi yada hic konusma :P.

Artan benzin bidonunu duruma göre degerlendirme. Eger kizin cevabi "Hayir" olursa kalan bidonu kizin kafasindan boca edip iyice yediriyoruz sonra kibrit cakip olay yeriden ayriliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şey geldi benimde aklıma şimdi, güzel bi restorana yemeğe gidin, yiyin yemeği falan, sonra hesabı iste, tam ödeyecekken bi bak ki cüzdanın kayıp olmuş(numaradan tabi), işte "hayatım bu seferlik sen öder misin eve gidince ben sana parasını veririm" de, tabi diyicek, tam o hesap için getirdikleri o şeyi açıcak ki bi tarafta yüzük, diğer tarafta benimle evlenir misin yazısı.

Güzel olabilir aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Şey geldi benimde aklıma şimdi, güzel bi restorana yemeğe gidin, yiyin yemeği falan, sonra hesabı iste, tam ödeyecekken bi bak ki cüzdanın kayıp olmuş(numaradan tabi), işte "hayatım bu seferlik sen öder misin eve gidince ben sana parasını veririm" de, tabi diyicek, tam o hesap için getirdikleri o şeyi açıcak ki bi tarafta yüzük, diğer tarafta benimle evlenir misin yazısı.

Güzel olabilir aslında.

evlenme teklifi için olmasa da çalarım ben bu fikri sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Güzel olabilir aslında.

Edit: Ekleme yapıyorum. Kız tam yüzüğü ve yazıyı görünce yan masadaki keman 4 lüsü yada ona benzer bişey hemen çalmaya başlasın orda, hem bütün restoran da size bakıyo olur.

Biraz daha geliştirmeye çalışıcam bakayım. Evet işsizim ve canım sıkılıyore.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Güzel olabilir aslında.

kız "ya canım bende de para yok, bu ay faturalar çok geldi, sen de hep evde vericem diyorsun, ahmet yine mi yaaaa, mıy mıy mıy" falan diye söylenirken evlilik teklifini karşısında çöttedenek görmesi.. beni evlilikten soğuturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler; evlenmek süt içmek için, eve inek almaya benzer. Ne gerek var? Süpermarketlerde kutu kutu süt var. light sütünden, tam yağlısına. Paket paket, boy boy, renk renk, şekil şekil, kımıl kımıl.

Hadi diyelim evlendiniz

Acaba daha giderlisini götürebilir miydim diye düşünecek kendinizi yiyip bitireceksiniz..

Çocuklar olunca hayatınızın ve paranızın çok büyük bir kısmını, hiç tanımadığınız, şımarık veletlere harcayacaksınız.

Evlenmenin tek mantıklı açıklaması, türün devamı. Türün devamı için kendinizi feda etmenizi saygıyla karşılıyorum ama,bari bunu abidik gubudik sevimliliklerle yapmayın.

Alın kızı karşınıza;
-türümün devamı için çocuk lazım bana. Çok gerekirse evlenebilirim. Ne dersin? diyin.

Kızın gözleri yaşarıp, size japon animelerinden fırlamışcasına sarılacağından emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...