KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 amerikadan iphone 4 getirteceğim fakat, arkın pasaportuna zaten kayıtlı bi tel varmış. ve yeni tel için kayıt süresi 2yılmış. *tel'i getirttikten sora kayıt yaptırabilir miyiz? *kayıt yaptıracağım pass 2 yıl önce yurt dışına çıktıysa? *ya da iphone 4ün imei numarısı kırılabiliyor mu? *ne yapmalıyım? bu arada 650$ mış fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 amerikadan gelicek iphone4, allahtan gelsin. 1 ay içinde giriş yapmış pasaportla kayıt yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 KillJoy said: *tel'i getirttikten sora kayıt yaptırabilir miyiz? evet *kayıt yaptıracağım pass 2 yıl önce yurt dışına çıktıysa? hayir, 2 ay gibi bi suresi vardi pasaportun giris tarihinin *ya da iphone 4ün imei numarısı kırılabiliyor mu? bilmiyorum *ne yapmalıyım? arkadaslarina sormaya basla yazin yurtdisina cikan olmstur bu arada 650$ mış fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nuwanda said: KillJoy said: *tel'i getirttikten sora kayıt yaptırabilir miyiz? evet *kayıt yaptıracağım pass 2 yıl önce yurt dışına çıktıysa? hayir, 2 ay gibi bi suresi vardi pasaportun giris tarihinin *ya da iphone 4ün imei numarısı kırılabiliyor mu? bilmiyorum *ne yapmalıyım? arkadaslarina sormaya basla yazin yurtdisina cikan olmstur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bir yunan adasina git aksama kadar takil geri gel, ertesi gun kaydettirirsin. fakat o telefonu kaydettirdin, bozuldu kirildi calindi vs, yada iphone 5 cikti onu kaydettiriceksin. 2 sene beklemen lazim ayni pasaporta kaydettirmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 IMEI değişimi gibi bir şey söz konusu değil iPhone için. Bildiğim kadarıyla pasaport-fatura eşleşmesine bakmıyorlar ama kayıt yaparken. Onu iyice öğrenip, öyleyse 1 ay içinde yurtdışından dönmüş birini bulursan kaydettirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Gümrükler Genel Müdürlüğü'nün 31.01.2008 tarih ve 2981 sayılı yazısı ile yapılan ve 01.02.2008 tarihinden itibaren geçerli olan düzenlemeye göre bir kişiye yurtdışından 2 takvim yılında 1 adet cep telefonu getirebilme hakkı tanınmış, yolcunun yurda giriş yaptığı tarihten itibaren en geç 1 ay içerisinde cep telefonunun kayıt altına alınması zorunluluğu getirilmiştir. kim pasaportuna kayıt ettirrir ki benim alacağım telefonu yahu.. aileden olsa gelecek birisi nese o zmn hallederdik.. imei no.su değişmiyorsa kullanılamayacak yane telefon? başka bi yolu da yok sanırım? illaki değişiyordur ama.. kim bilir nasıl.. yoksa elimde war 2 tane imei numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 evet, ne yazık ki böyle saçma ve mal bi uygulama var. tatile gelince telefonumu kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 unlocked fln olanlar noluyo bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 lockla unlockla alakası yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi simfree satılan yerlerden alacaksınız iste, abd'yi falan geciniz o yuzden. kontratlı alıp telefonu baska ulkede kullanamamak gercekten hayatımda gordugum en sacma is. ben 6 ay sonra nerede olacagımı bilmiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 SIM Lock ile IMEI kaydı tamamen farklı şeyler. IMEI kaydı yapılamayan ya da IMEI'si değiştirilemeyen telefonun Türkiye'de kullanılma şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 simfree satılan herhangi bir ülkeden aldırtıp buraya kargolatsam sonra kendi pasaportuma kayıt yaptırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vergisi neyse odeyip istedigin gibi kaydettiremiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 toggie said: abi simfree satılan yerlerden alacaksınız iste, abd'yi falan geciniz o yuzden. kontratlı alıp telefonu baska ulkede kullanamamak gercekten hayatımda gordugum en sacma is. ben 6 ay sonra nerede olacagımı bilmiyorum mesela. metrogps disindakiler telefonlarini simli veriyor zaten telefon merkezide gidip mesela tmobile actiriyosun telefonunu sim kullanimina sonra tr ye gelince icine gnctrkcll takim kullaniyosun efeler gibi heyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 2 Senede 1 telefon. Yalnız o 1 ay olayı saçma çünkü pasaportta giriş damgasını görme imkanı yok yani. Ben yaptırdım. Çok kolay. Türkiyeye gel. Aç konuş önemli değil. Bir büyük Türkcell merkezine uğra. Ben kayıt yaptırmak istiyorum de. Bir form dolduruyorsun. 1 hafta sonra telefonuna msg geliyor kayıt tamamdır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Fake imei iphone 4 ile çalışmıyor mu ? Benim bildiğim bir çok kullanıcı iphonelarını fake imei ile kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 işletim sistemi de iphone4 ile farklılık gösterio sanırım işlemcisi de değişio imei numarasını değiştirmeleri sanırım en azından 6ay-1yılı bulur.. daha telefon türkiyeye gelmedi bilem. asıl olay şu. bi ark buldum 1ay sonra gelicek türkiyeye ispanyadan diğer ark ise amerikadan 1buçuk ay sonra gelcek. Iphone daha geç girecek tr'ye.. bu iş olur mu sorunsuzca? bide kayıt yapan eleman kafalansa.. olmuor mu başka yollardan bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 UP UP Arkadaşın pass'a yazdıramıorm.. acaba getirtmeli miyimi? ne zmn IMEI numarasını değiştirebilirler ki? ne kdr beklerim aldıktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 getirt. imei'yi ne diye değiştireceksin ki.. dursun kenarda kısa bir süre, kullanma tel.i birisinin pasaportu ayarlayana kadar. pasaportu ayarlayınca işlet ve kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mum_Chamber said: vergisi neyse odeyip istedigin gibi kaydettiremiyor musun? Ya bu konuda herşeyi biliyordum da, Mum ikidir bu konularda soruyor bu soruyu cevap alamıyoruz. Sitesine de baktım, vergisini ödesek açmıyolarmı arkadaş. Deli oldum ya, illa hediyelik eşya sınıfına girmek zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 iphone 3g ve sonrası için imei kopyalama imei değiştirme falan 2058 yılına kadar çıkmaz, bunu bi ilk olarak yazın bi kenara. onun dışında 3 kere yurt dışından iphone(3g) getirip kaydettirmiş bi insan olarak bi kaç deneyim paylaşayım; 1. fatura vs gerekmiyor, sadece pasaport (tcell bayi 1 sene içinde yurt dışına çıkmış olması gerek dedi) , türkiyede oturduguna dair ikametgah, kimlik fotokopisi ile gidip 2 kere tcell de farklı insanların üzerine kaydettirdim. elinde tutup "benim abi bu telefon" demesi yeterli. 2. kıbrıs'a giriş çıkış kağıt parçacığı ile de oluyor (kıbrısda okuyanlar pasaport kullanmıyor gibi bir durum olmuştu o zaman ? tam bilmiyorum pasaport bile olmadan o zımbırtıyla halletmiştik) 3. cep telefoncular falan çakallık yapıp bir pasaporta birden fazla telefon kaydettiklerinde bir süre sorunsuz çalışıyor, 2-3 ay içinde o pasaporta kayıtlı olan telefonların hepsi kapanıyor. 650$ da bence çok iyi fiyat. getirt dursun bi kenarda bi tanıdık vs bulursun elbet gidip gelicek yurtdışından telefon alayım yau demiyecek birileri. 10 dakkada halloluyor kayıt işi kimseye ızdırap da olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 heycana gerek yok fiyat gayet iyi getirt telefonu pasaport bulunca kaydettirirsin o kadar extreme bir durum degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 peki jailbreak olayı nedir sanırım 4 ağustosta çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar