Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 dun dagıldım resmen ya, baş ağrısı tavan yaptı noluo yahu bütün gece vienetta yedim be :s o diil tweeterda Allah CC nin yorumu süper olmuş konuyla ilgili :) " akşama kadar yatanlara, yemezler " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 İnsanlar bir ramazanda daha hem açlığın başa vurmasıyla, hem sözde ibadet ederken başkalarını hiçe saymanın süper hafifliğiyle öküzün önde gideni gibi araba kullanıyorlar, İstanbul trafiğine ne zaman baksam en az 3 yerde kaza var. Tebriks, hoşgeldin ramazan. (Yazın gelmesinden dolayı bazı 50 senedir servis yüzü görmemiş arabaların sürekli sağda solda pörtlemesi de buna eklenince, hiçbir saatte hiçbir yolu sorunsuz görmek mümkün değil resmen.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hayalim dört kelime, o da şöyle; İstanbul için iftar vakti. meh çok güldüm aç karna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Baggio said: İnsanlar bir ramazanda daha hem açlığın başa vurmasıyla, hem sözde ibadet ederken başkalarını hiçe saymanın süper hafifliğiyle öküzün önde gideni gibi araba kullanıyorlar, İstanbul trafiğine ne zaman baksam en az 3 yerde kaza var. Tebriks, hoşgeldin ramazan. (Yazın gelmesinden dolayı bazı 50 senedir servis yüzü görmemiş arabaların sürekli sağda solda pörtlemesi de buna eklenince, hiçbir saatte hiçbir yolu sorunsuz görmek mümkün değil resmen.) bugün öküz bi meganeın bitanesi bi fren yaptı aralığa girmek için. Ne sinyal verdi ne bişey öncesinde. Çat diye, absye güveniyor ya ibreler. Yakın takipte sayılırdım ben de ama hız yoktu allahtan. Bide saniyelik aynaya baktım gözümü çevirdim arabanın götündeyim. Abs de yok. Lastikleri yeni değiştirdik falan allahtan, zınk diye yapıştı araba. Bayaa küfrettim de duyuramadıktan sonra geçirmiyor siniri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar