Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya siz ne yapardınız ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

ya oyuncuyu pisi pisine oldurmus adama bak yak direk kafasina ates etmis bende burda bagirip cagirayip silahlanmaya hayir diye kac kisinin oyuncu olmasini saglamistir oglu karisi simdi kaldi ole yastalar kimse bunlari dusunmeden aman silah olsun ne olursa olsun konusarak neden insanlar bisey cozemiyolar[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

- Bence bu evi soymanız çok yanlış
- *BAM*

konuşarak çözebilecek olanlar varsa bile karşısındaki o tipten insan olmayınca pekte işe yaramıyor açıkçası.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

camlara alerm koydur, kapiyi celi yaptir ve de kapiyada cok ucuz alerm ler var. birtane bildigim birtanesin ozelligi evden disari cikarken devreye sokarsan eve dondugunde kapiyi actinmi 10 saniye icinde sifreyi girmezsen otmeye basliyor. yatarkende calistiriyosun gayet guzel bir cozum yolu aynisini bir degisik versiyonlarinida camlara koyabilirsin. Arti olarak sopa da cok iyi is gorur
Sosyal ağlarda paylaş

kim var orda diye seslenirdim önce
kaçardı zaten öyle bi durumda

çünkü bu adamların aldıgı cezalar çok ama çok hafif ve çıktıklarında yine devam ediyorlar

ayrıca hapiste yattıkça daha beter oluyolar
yani evin içine girmedikçe boşuna ugraşmayın bence hırsızla

sizi kafaya takabilir
siz evde yokken eve büyük zarar verebilir
daha başka şeylerde olabilir

tabi evin içine girmişse durum farklı burda direk can güvenliginiz de tehlikeye giriyor
o zaman ne yapacagınız size kalmış o konuda fikir vermek bana düşmez :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 15 Ağustos 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
- Bence bu evi soymanız çok yanlış
- *BAM*

konuşarak çözebilecek olanlar varsa bile karşısındaki o tipten insan olmayınca pekte işe yaramıyor açıkçası.

Hırsız girdiğinde yürüyerek önüne gecip konuşmayı denesem nasıl olurdu acaba heh :)[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

birde adam ölüp elinde kalırsa o kötü yani kafasına iyi bir darbe bile öldürebilir ah ah orta çağda olmak vardı hırsızı öldürdüğün zaman gidip meydana yakardın cesedini herkesin önünde şimdi ise sen hapse girersin heh.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisini yapmışsın mavi..

aslında katana ile adamı parçalayıp tümden kurtulmak iyi de..
bu sefer adamın alcağı cezanın 10 katını sen çekersin.. :)
kötü olur o zaman da..

bi sopa ben de alayım, dandirik sabre'la olacak iş değil bu..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 15 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
orta çağda olmak vardı hırsızı öldürdüğün zaman gidip meydana yakardın cesedini herkesin önünde şimdi ise sen hapse girersin heh.

buyur çin var arabistan var
kol kesme ve öldürme var adamlarda hırsızlıga karşı :) oraları dene istersen

çinde hackerı bile idam etmişti adamlar oeh be[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

adama ne oldu ? polis ne yaptı hapse girdimi bolelerini ilk polisler bi güzel dövüo sonra salıyolar bu iyi bişi değil salmaları lazım atın ceza evine ki yaptığını anlasın bi daha yapmasın dayak yiyince daha cok cesaret topluyor bunlar.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı
Hayat Pokere Benzer.
Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bişey war 1 yıl kadar önce yaşandı.
Benim yengemin bi akrabasının evine hırsız giriyo. Adam da o ara uyanıyo fln hırsız adamı kalbinden bıçaklıyo.
Çok büyük bir şans eseri adama bişey olmuyo hırsızıda ailenin diğer fertleri pert ediyo hastanelik fln.
Hırsız bıçakladığı adamdan daha fazla rapor alırsa suçlu duruma düşebiliyosun bıçaklamış direkt olarak canına kastetmiş olmasına rağğmen.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 15 Ağustos 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
Benim babam da kaptan, 40 yılda bir evde olur. Bizim ev giriş kat, kapının kilidi de bozuk üstelik, hem böyle devamlı hırsızlık olan dandik bi semt. Sopam da yok. Allah'a tevekkül edecen olacak. Alın yazımız ne ise o olur. Dervişin fikri neyse zikride odur. Hatta temizlik de imandan gelir.

Adresi verde gelelim =)

Alın yazımız diyip bişeye nasıl razı olursun.
Bi adam allahım bana para gönder para gönder diyomuş allahda şuna söyleyinde bi piyango bileti fln alsn demiş. Öyle avuç açık beklemeyle olmuyo gerekeni yap, önlemini alda sen.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 15 Ağustos 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
Bi köşede sulu kova içinde budaklı meşe odunu bulundurmak en iyisi böyle suyu iyice emicek taş gibi olucak kafasına kafasına...

Estel'de hazırda var zaten böyle bi sopa. Benim için saklıyo...

Zamanınız varsa ve spor yapmıyorsanız bir dövüş sporu ile ilgilenin... Ciddiye aldığınız zaman normal bir insana göre ezici üstünlüğe sahip olursunuz.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...