Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya siz ne yapardınız ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Başımdan geçen bi olayı aktarıcam hem paylaşıcam hem siz olsanız ne yapardınız diye bi soru yönelticem..
- 2.5 yaşında babam trafik kazası sonucu vefaat etti şu an ise yaşım 20 17.5 senedir annem ile beraber yaşıyorum.İstanbul/Anadolu yakasında oturuyoruz 2 hafta önce olan bi olay bu.Gecenin bi yarısı wc için kalktım tam wc nin kapısını aralayacaktım kii tıkırtı duydum ve evin sokak kapısına doğru yöneldim ve biri kapı ile oynuyordum bişeyler sokmaya çalışıyordu tıkır tıkır sesler geliyordu önce afalladım ne yapıcağımı şaşırdım ve haliyle tırstım anneme haber vereyim dedim kadın korkmasın diye vazgeçtim.Karşı komşuyu aramak geldi aklıma ama bu seferde hırsız telefon sesini duyup kacar diye aramaktan vazgeçtim.Hemen başucumdaki beyzbol sopam geldi aklıma aldım sopayı kapının arkasına saklandım.Kapının kilidi açılmaya başladı cat cat diye ben bayılmak üzereydim bu arada zaten yeni yeni kendime geliyorum sonra kapı acıldı ve yavas yavas aralanmaya basladı bekledım çömeldim adam kapıyı acık bıraktı kapatmadı ve ıceri yöneldi bende 1-2 adım attıktan sonra kafasına vurmaya basladım annem fırladın yatağından adam yere düştü 4-5 darbe indirdim bayıldı polisi aradık komsuyu uyandırdık ifade verdik adamı ayılttı polisler karakolda olay böyle ilk kez basıma geliyor çok kötü tırstım başta.
-
Ve bu olaydan sonra karar aldım başucumda bulundurmak üzere kurusıkı bi tabanca alıcam.
-
Beklenen soru ; siz olsanız ne yaparsınız bu durumda ?[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 15 Ağustos 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
Sopayla devam ederdim. Sopa iyidir. Bu arada sopan hangi ağaçtan yapılmış, nerden kaça aldın?
Kızılcık baseball sopası yapsalar adam dövmek için nası olur??

Marangoz a yaptırdım ama adam cila falan yaptı ve cok kaliteli ele oturan bi sopa ne ağacından yapıldığını bilmiyorum.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

kisisel silahlanmaya hayir diyorum sopa ile devam et ama alicam diyosan artik karisamam ama...

bu arada gecmis olsun evin butun yukunun ustunde olmasi kotu kendine iyi bak oralarda[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

kuru sıkı ya da herhangi tür bir silah almak büyük sorumluluk, dediğin gibi eğer kontrolunu yitirebiliyorsan böyle bir durumda yapacağın bir hareketinle çok pişman olabilirsin ve daha kötüsü olurda elinde kurusıkıyı görüp sana gerçek silahla karşı verebilirler örnekleri çok bunların..
Sosyal ağlarda paylaş

kapıyı nasıl actı ya? ben olsam azını burnunu kırıp baygın bir şekilde sokağa atardım polisede haber vermezdim.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı
Hayat Pokere Benzer.
Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

çok geçmiş olsun tüylerim tiken tiken oldu. ama nası bi zamanlamadır, hırsızı yakalamadır, tebrik ederim, başkasının emeğini parasını çalanlara lanetlerimi gönderiyorum[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Silah tavsiye etmem, yaralamak bile büyük problem olabiliyor silah ile... Ben döverek öldürebilirdim mesela senin yerinde olsam. Sopa ile bayıltmaktan daha da kötü benim yapacağım da... Ama dürüst olmak gerekirse çok kendimi kaybedeceğimi zannetmiyorum. Canına çok da fazla kastetmem herhalde hırsızın.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim babam da kaptan, 40 yılda bir evde olur. Bizim ev giriş kat, kapının kilidi de bozuk üstelik, hem böyle devamlı hırsızlık olan dandik bi semt. Sopam da yok. Allah'a tevekkül edecen olacak. Alın yazımız ne ise o olur. Dervişin fikri neyse zikride odur. Hatta temizlik de imandan gelir.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadığın bu olay sonucunda kuru sıkı bir silah almak istemen normal ben olsaydım ben de öyle yapardım. ama bilmen gereken bir şey var ki karşındakine kuru sıkı silah yönelttiğinde karşındaki onu gerçek silah sanabilir. onun da gerçek bir silahı varsa kendi korumak için silahı ateşleyebilir. eh böyle bir şey olmasını istemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bega, 15 Ağustos 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
çok geçmiş olsun tüylerim tiken tiken oldu. ama nası bi zamanlamadır, hırsızı yakalamadır, tebrik ederim, başkasının emeğini parasını çalanlara lanetlerimi gönderiyorum

evet tesadüf.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi ben de bir sopa yaptirayim ehhe[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

evde bir hançerim var diz kapağını arkasına saplardım (eğer yeterli cesareti toplayabilirsem) daha sonra hançerin arkasıyla kafasına vururdum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 15 Ağustos 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
Benim babam da kaptan, 40 yılda bir evde olur. Bizim ev giriş kat, kapının kilidi de bozuk üstelik, hem böyle devamlı hırsızlık olan dandik bi semt. Sopam da yok. Allah'a tevekkül edecen olacak. Alın yazımız ne ise o olur. Dervişin fikri neyse zikride odur. Hatta temizlik de imandan gelir.

Sen bi sopa bulundur.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

hmm buarada daha iyi bir kilit yaptırmanı tavsiye ederim kale kilit falan (gerçi ozamanda camdan balkondan giriyorlar hehe)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 15 Ağustos 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
hmm buarada daha iyi bir kilit yaptırmanı tavsiye ederim kale kilit falan (gerçi ozamanda camdan balkondan giriyorlar hehe)

Ev en alt kat dediğin gibi camdan girme olasılığı daha fazla ama bu adam kapıyı tercih etmiş zaten camdan girerse bile benimle karşılaşır pimapen biraz zor girer çelik kapı taktırıcaz.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

kullanamayacağınız hiç bir silahı bulundurmayın. Kuru sıkı silahlar ve kullanmaya cesaret edemeyeceğiniz her türlü silah size yarardan çok zarar getirir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

zaten yatağın camın yanındaysa büyük bir ihtimalle seni görüp vaz geçer sanmıyorum üstünden atlamaya falan çalışacağını heh ama mahalle (yada apartman) sakinleri ile anlaşıp camlara bir çeşit alarm ve ışıklandırma sistemi takabilirsiniz (ben maxide bile görmüştüm çok basit az ses çıkaran istendiği zaman açılıp kapatılabilen alarmlar vardı)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...