Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 evet arkadaşlar gittik aldık ps3ü , buyuk oyunların releaselerini bekledik. sürekli girip buraya bakıyorum ama ne yazık ki artık pek bir ses çıkmıyor kimseden. en son buradan tavsiyeleri görüp red dead redemption'u aldım ama o gun bugundur kimse ses vermiyor. hiç yok mu böyle konsol için çıkacak ve insanı sarabilecek oyun bu aralar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mafia 2 geliyo işte, o illa sarar. Beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yeni mi aldın konsolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yok yahu yeni almadım , ocakta aldım da adam gibi yeni oyun bulamıyorum derdim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 batman arkham asylum oyna oynamadıysan. uzun sürüyor yan görevleri, achievementları yaparsan. shopto dan mesela ucuzlamış güzel oyunlar oluyor al onlardan yeni oyun parasına 2-3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yazdurgunlugu klasik eylul ekim gibi oyun bombardmani var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 onumuzdeki kış ztn gelicek tüöm oyunlar fifa 11 ekimde ne bilim bunun mgs 5 i var gt5 mafia 2 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 xbox gibi değil çünkü adamlar dvd nin üstünde çalıştıkları için daha fazla kar ediyorlar, firmalarda xbox u tercih ediyor sony kolay kolay batmayacağı için 2 sene sonra ps3 gerçek gücünü gösterecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 şu sıralar pek oyun çıkmıyor evet, eskilere dön benim gibi :) infamous ve killzone 2 oynadım en son, 1.5 aydır oynayamıyorum gerçi yazlıkta olduğum içinde hehe, dönüşte mafia 2 ile başlayacağız bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 gecko said: sony kolay kolay batmayacağı için 2 sene sonra ps3 gerçek gücünü gösterecektir 2 sene önceki geyik, şakaydı umarım bu aletin gücünün sınırını zorlayan oyunlar zaten var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 tam anlamıyla olmasa da evet varlar, yani uncharted 2'nin daha ne kadar üstü yapılabilir ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 starcraft var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 grafik olarak bütün oyunlar uncharted seviyelerinde olsa muthiş olucak diğer oyunlar tırt grafikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birseysorucam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 DarKRideR said: tam anlamıyla olmasa da evet varlar, yani uncharted 2'nin daha ne kadar üstü yapılabilir ki :) MGS ve GT5 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 GT5 te screenshotlar karisiyor, hangisi gercek hangisi oyundan diye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar