paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Selam, En "renkli" ABT çalışması bu olsa gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 gecen hafta autoblog dan feed gelince gorur gormez alt+f4 cekmistim browser a , oylesine bi calisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 krem-mor fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 krem-mor lavantalı sabuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kişisel tercihlere saygılıyım ben abi. ama cinsel tercihe göre araba da olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 arkayada gayim ama para bende yazdırırsak 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 feminen tasarımlar bence çok kötü. Yani bir bayanın trafik içersinde "ben bağğyanım baağyan" diye gezinmek isteyeceğini sanmıyorum. İsteyecekse de hoş gözükmez gibi. Telefon mu canım bu :p ama kırmızı araba hoş olmuş dinamik gözüküyor o tip şeyler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ilginç olmuş, ama gerenk yok. bi de A1 e 19" jant nedir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Param olsa birincisini kız arkadaşıma hediye ederdim. para nerde ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Allahım çok aptal ya... Karlıkçı halil in modifiyeli şahinleri kalitesinde olmuşlar. Araba da çirkin, yapılan modifikasyonda çirkin. Mini cooper a rakip çıkarmışlar, bu modifikasyonlarla da mini gibi karakterli A1 ler olsun diye uğraşmışlar heralde. Amacı anladım da uygulaması rezalet... Almanlar duygulara hitap etmekten, karakterden anlamaz dicem... ama mini yi diriltende almanlar... burdan da konuyu bmw vs audi ye çevirim böylece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bmw > audi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Aldarion said: Almanlar duygulara hitap etmekten, karakterden anlamaz dicem... ama mini yi diriltende almanlar... mini nin duygusu, karakteri zaten ingiliz o acidan demende sakinca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 siyah ve kırmızı güzel de, çiçeksiz böceksiz hali güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar