hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 GELİN PAZARLIĞA TUTUŞALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 her zaman yapmıyorum, ama b şıkkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 "Pazarlık sünnettir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 pazarlık yapınca sünnet olmuş sayılıyoruz yani öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sunnetliysek pazarlik yaparsak hadim mi oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yok abi ben çok pazarlık yaptım hiç bişi olmadı ayol oha ay aman neler dönüyooo böyle sevişelim mi yakışıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hadim olcagina escinsel oldu. yazik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bi dakka şimdi pazarlık yaparken sünnetli olduğumu göstermem mi gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Pazarlik konusunda dunyadak en ozurlu insan olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Marty said: hadim olcagina escinsel oldu. yazik oldu abi demek ki hadisi yanlış yorumlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 copry said: Pazarlik konusunda dunyadak en ozurlu insan olabilirim -bu ne kadar? +5lira -8olsa olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ustu kalsin diyorum daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 pazarlik yapip ondan sonra mi ustu kalsin diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ben de üstümü çıkartıp veriyorum mesela. olmazsa formaları değiştiriyoruz o da olmadı üstündekileri alıyorum. değişiklik olsun işte. çok biliyorum alışverişe tişörtle gidip gömlekle döndüğümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Marty said: pazarlik yapip ondan sonra mi ustu kalsin diyosun? Yok pazarlik zaten yapamiyorum yaa:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 tshirtle gidip gomlekle donuyosan iyi. tshirtle gidip etekle donmek kotu olurdu. nerden bilsin insanlar pazarlik yaptigini, manyaga bak tshirt yerine etek gecirmis ustune der insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Etek alt oluyor ama, dasanin isi ustle , ustu kalsin ya da kalmasin birak daginik kalsin modunda o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ufaktan yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 çok tanımadığım bi adamın etekli görüntüsünü vereyim mi? kabul töreni gibi bişi diyebilrim low profile'ı koruyorum etek giymemek için ama her an giyebilirim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ahanda unlu munlu kiltli iskoç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iskoc olsaydim gururla giyerdim ya kilt. pufur pufur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 gel giydirelim abi, kabul töreninde falan giydiriyorlar işte. liseli kız eteği hmmppffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 pazarlıktan konu eteğe nasıl geldi acaba? çok seyrek karşıdaki adamın tipine de bağlı oalrak çingen pazarlığı yaparım/yapabilirim, ama son fiyatı sorar ısrar etmemi işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi bende algıda sıçıcılık oluyor popom zora girdiğinde. sıçarken biraz da batırıyorum konuyu. daldan dala atlarken dağılıyoruz işte. çok özür diliyorum. deli gibi zordayım bu hafta. sıçtım yani.. kesin etekle rahat sıçılıyordur bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 o zaman, altına don giyip giymemesine bağlı don yok ise dediğin gibi rahattır herhalde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar