Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pazarlik

reyou

Öne çıkan mesajlar

migrosta olur mu
ya da ne bileyim mavi'de levis'ta falan böyle bildiğin mağazada vatan bilgisayar'da ya da

fiyatların her yerde genel olduğu ve muattap olduğun adamın fiyatı koyan eden, kârını hesabını bilmeyen sadece komisyon/maaş alan biriyle nasıl pazarlık yapabilirsin

yapmayı denesen hani baya da komik olur üstte örneği verilmiş =d

ha yok benim her yerde müdür tanıdığım var çok tutumlu uyanık adamım tüm işlerimi öyle telefonlarla görüşmelerle hallediyorum falan diyosan o başka da öyle de yaşanmaz be yav sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

sallama lan garanti belgesi vermeyince niye indirim yapsın adam. garantiyi kendisi mi veriyo. üretici veriyo sonucta.

fiş ve garanti belgesini dükkanda bırak
teklif etseler bile alma düşürün fiyatı almiyim de
o zaman gör bak bakalım alakayı gör ;)
anlatamam burda şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

ne ugrascam ya. her ülkede de olmuyor zaten o.
romanya/italya, tr falan had neyse de almanyada hayatta yapamazsin.

öyle deme yapiliyor :)
zamaninda simdi kullandigim bilgisayari ebay dn alirken
ögrenciyim bir güzellik yapabilir miyiz demistim
elimden geleni yaparim demisti adam telefonda
sonra gelen pc de hdd 250gb yerine 500gb
ayrica powerda müthis bir güzellik yapmisti adam
450w normal bir power isterken xilence 750w koymustu dayi
sonra telefon acip begenip begenmedigi mi sordu:)
Sosyal ağlarda paylaş

bi de öyle yerler var ki adam zaten pazarlık yapcağını bildiğinden öyle bir fiyat biçiyor. Yani sen "ıyy pazarlık mı böğehg" falan dersen adama ekstra ekstra kâr sağlamaktan başka bişey yapmamış oluyosun. İşte yeri var zamanı var her şeyin. boş konuşuyoruz zaten herkesin bilceği şeyler bunnar =p

benim esas anlamadığım bu internetteki ilanlara "pazarlık payı vardır" ibaresinin eklenmesi. Hakkaten hiç anlamıyorum yani orda yazan fiyatın amacı ne o zaman sdf psikolojik etkisi mi var pazarlığa açık satıcıyım ben demenin yani. Soğutuyor öyle ilanlar beni mesela direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Her yerde pazarlık olur yapmasını bilene.

aynen.

ha ne olur, eylemin adi degisir , yok vip indirimi olur, toplu alim iskontosu olur, odeme kolayligi olur, falanca urun hediyesi olur , olur da olur.

kimse tutup antitez olarak migros , tansas , teknosa falan yazmasin ama bi zahmet. zaten birisi kimin indirim yetkisi olup olmadigini bilmiyorsa o pazarlik etme isini mahalle bakkaliyla " bi ben su gofreti aliyorum hakkini helal et" ve ya "abi trink vericem en son ne olur" ile sinirli tutsun.
Sosyal ağlarda paylaş

siz şimdi sepeti doldurunca atıyorum 139 liralık, gidip pazarlık yapmayla mı uğraşıyosunuz migros'ta meyve sebze yoğurt pastırma için? :D

İndirim yetkisi olan biriyle bi yerden denk gelip tanışmış olup 2-3 plazma,ps3 alışverişinde kolaylık yaptığınız için mi böyle konuşuyorsunuz yani hakkaten 100 liralık sepetler için migroslarda tansaşlarda uğraşmıyosunuz di mi? =/
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

siz şimdi sepeti doldurunca atıyorum 139 liralık, gidip pazarlık yapmayla mı uğraşıyosunuz migros'ta meyve sebze yoğurt pastırma için? :D

İndirim yetkisi olan biriyle bi yerden denk gelip tanışmış olup 2-3 plazma,ps3 alışverişinde kolaylık yaptığınız için mi böyle konuşuyorsunuz yani hakkaten 100 liralık sepetler için migroslarda tansaşlarda uğraşmıyosunuz di mi? =/
ne kadar bos bi msj yazdiginin farkinda degil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...