dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 pazarlık yapmayan yoktur.. zaten her girdiğin yerde öyle dişediş pazarlık yapmak da yanlış. tok satıcıya işlemez o.. di'nin dediği gibi nabza göre şerbet vermek gerekiyor, adamına göre ve uygun her ortamda pazarlık yapılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 CaNNi said: Yerine göre, hatta fakir ülkelerde adamın 1000 dediği malı 40a 50ye alıyosun o derece pazarlık yapmak lazım :) mısır buna bir örnek. çarşıda pazarda gördüğün kılıçlar 200tlden başlayıp 40-50 tlye falan iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 pazarlık yapıyorum, peşin ödüyorum, fiş ve garanti belgesi almıyorum 300 liralık bir ürün 100 e kadar düşüyor işi bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 çüş 200 lira indirim iyimiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 di said: Yalniz hic yapmadim/yapmam kismina anlam veremedim. Normal yasayan biriyseniz, herseyinizi internet'ten almiyorsaniz, ara sira esnafa ugruyorsaniz bir noktada illaki sorarsiniz "abi cok degil mi bu?" diye. Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sallama lan garanti belgesi vermeyince niye indirim yapsın adam. garantiyi kendisi mi veriyo. üretici veriyo sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi adam liseli, çocuğun üstüne çok gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yaparım. sonuna kadar. hatta istediğimi almazsam hadi eyvallah derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 eğer sonuç alınabilicek gibiyse yaparım. neden daha fazla para veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 moncici said: freud adamsa annesi pazarlık yaparken utanan çocuk psikolojisini açıklasın. katiliyorum, frued ben piskolokum diyorsa aciklasin bunu. her cocugun kanayan yarasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Durumuna göre değişir bu. Son zamanlarda -uzun bir süredir- aldığım şeyleri pazarlık yapılamayacak yerlerden aldığımı farkettim bak o arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Her yerde pazarlık olur yapmasını bilene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 migrosta olur mu ya da ne bileyim mavi'de levis'ta falan böyle bildiğin mağazada vatan bilgisayar'da ya da fiyatların her yerde genel olduğu ve muattap olduğun adamın fiyatı koyan eden, kârını hesabını bilmeyen sadece komisyon/maaş alan biriyle nasıl pazarlık yapabilirsin yapmayı denesen hani baya da komik olur üstte örneği verilmiş =d ha yok benim her yerde müdür tanıdığım var çok tutumlu uyanık adamım tüm işlerimi öyle telefonlarla görüşmelerle hallediyorum falan diyosan o başka da öyle de yaşanmaz be yav sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Theridone said: sallama lan garanti belgesi vermeyince niye indirim yapsın adam. garantiyi kendisi mi veriyo. üretici veriyo sonucta. fiş ve garanti belgesini dükkanda bırak teklif etseler bile alma düşürün fiyatı almiyim de o zaman gör bak bakalım alakayı gör ;) anlatamam burda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 pazarlık yapandan nefret ederim nette 1 2 bişi satmışlığım var şu kadar olur mu diyenlere cevap bile vermiyorum 20 liranın pazarlığını yapmaya kalkan adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vaniLLe said: ne ugrascam ya. her ülkede de olmuyor zaten o. romanya/italya, tr falan had neyse de almanyada hayatta yapamazsin. öyle deme yapiliyor :) zamaninda simdi kullandigim bilgisayari ebay dn alirken ögrenciyim bir güzellik yapabilir miyiz demistim elimden geleni yaparim demisti adam telefonda sonra gelen pc de hdd 250gb yerine 500gb ayrica powerda müthis bir güzellik yapmisti adam 450w normal bir power isterken xilence 750w koymustu dayi sonra telefon acip begenip begenmedigi mi sordu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ayrica pazarlik yapma konusunda hic kabiliyetim yoktur anca ögrenci taktigini bir denerim olursa olur eger yapilabiliyorsa yapilmali pazarlik bir cok yerde pazarlik payi ile satiyorlar zatn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bi de öyle yerler var ki adam zaten pazarlık yapcağını bildiğinden öyle bir fiyat biçiyor. Yani sen "ıyy pazarlık mı böğehg" falan dersen adama ekstra ekstra kâr sağlamaktan başka bişey yapmamış oluyosun. İşte yeri var zamanı var her şeyin. boş konuşuyoruz zaten herkesin bilceği şeyler bunnar =p benim esas anlamadığım bu internetteki ilanlara "pazarlık payı vardır" ibaresinin eklenmesi. Hakkaten hiç anlamıyorum yani orda yazan fiyatın amacı ne o zaman sdf psikolojik etkisi mi var pazarlığa açık satıcıyım ben demenin yani. Soğutuyor öyle ilanlar beni mesela direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ne kadar fiyat biçerse biçsin, peşin ödeme yapacağım diyince en az 10 lira düşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 o pazarlık olmuyor yalnız adam vade farkını indirip fiyat veriyor sana sadece =p yani taksitli ödeyebilecek olmanın bedelini vermiyorsun otomatikman taksitli ödemeyeceğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 pazarligin kralini kambocyada yaptim 140$ dedigi aleti 4 $ a aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 balon said: Her yerde pazarlık olur yapmasını bilene. aynen. ha ne olur, eylemin adi degisir , yok vip indirimi olur, toplu alim iskontosu olur, odeme kolayligi olur, falanca urun hediyesi olur , olur da olur. kimse tutup antitez olarak migros , tansas , teknosa falan yazmasin ama bi zahmet. zaten birisi kimin indirim yetkisi olup olmadigini bilmiyorsa o pazarlik etme isini mahalle bakkaliyla " bi ben su gofreti aliyorum hakkini helal et" ve ya "abi trink vericem en son ne olur" ile sinirli tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 siz şimdi sepeti doldurunca atıyorum 139 liralık, gidip pazarlık yapmayla mı uğraşıyosunuz migros'ta meyve sebze yoğurt pastırma için? :D İndirim yetkisi olan biriyle bi yerden denk gelip tanışmış olup 2-3 plazma,ps3 alışverişinde kolaylık yaptığınız için mi böyle konuşuyorsunuz yani hakkaten 100 liralık sepetler için migroslarda tansaşlarda uğraşmıyosunuz di mi? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 migros gibi marketlerde zaten kasiyer ile nasil pazarlik yapilir ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yav said: siz şimdi sepeti doldurunca atıyorum 139 liralık, gidip pazarlık yapmayla mı uğraşıyosunuz migros'ta meyve sebze yoğurt pastırma için? :D İndirim yetkisi olan biriyle bi yerden denk gelip tanışmış olup 2-3 plazma,ps3 alışverişinde kolaylık yaptığınız için mi böyle konuşuyorsunuz yani hakkaten 100 liralık sepetler için migroslarda tansaşlarda uğraşmıyosunuz di mi? =/ne kadar bos bi msj yazdiginin farkinda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar