Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Beyler selam. Şimdi bi hücreyle diğer bir hücreyi toplayıp başka bi hücreye yazdırıyoruz ya, ben bi sütunla diğerini toplayıp başkasına yazdırıcam mesela. Tek tek amele gibi yazmaktansa macrosuz falan bunu yapmanın yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 iki sütunun toplamını tek bi hücreye mi yazdırcaksın? yoksa iki sütunda aynı satırda bulunan hücreleri toplayıp aynı satırdaki başka sütuna mı yazıcaksın? =sum(a1:a10;b1:b10) diye yazarsan herhangi bi hücreye a ve b sütunlarındaki 1'den 10'a kadar olan hücreleri toplar. ikinci dediğimi yapıcaksan da ilk satır için yaptıktan sonra hücrenin sağ alt köşesindeki artıya çift tıklayarak (eğer sütunlar arasında boşluk varsa olmayabilir bu) veya o artıya basılı tutup aşağı doğru çekerek yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 evet abi 2. dediğine benzer bişey şimdi en basit kısmı anladım. yalnız benim yapmak istediğim formül çok uzun ve değişken fazla. mesela içinde sabit değerler de var. benim gördüğüm bi dosya da $ kullanılmıştı bu ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 $ işareti (f4 ile yapabilirsin) o değişkeni sabitler. örneğin a1'de olan bir sayıyı hep b1 ile çarpıp c1 ile toplayacaksan a1*$b$1+c1 yapıp aşağıya çektiğinde a2*$b$1*c2 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ha evet işte onu yapmış evet sağolun öbdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 peki bi de sayfa muhabbeti var ya farklı sayfadan okuturken ne yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar