aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ayni biraya yumurta kirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Delikanli adam menemen yer omlet de neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 What is the connection between EverQuest Next Landmark and EverQuest Next? EverQuest Next Landmark is a world where you can design and make anything you can imagine! Objects and buildings that players construct may be featured in EverQuest Next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 deneyip yorum yazan Turk var mi biyerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 mmoyu mmo yapan healerdır healırsız mmo olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kazıyorum iki saattir.Ortam kalabalık ilgi yoğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Olm alsak mı lan aşırı iyi görünüyor :) nolacak 5-6 öğle yemeğini yemeyiz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ne olur iyi olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 valla ben işin minecraftında değilim Everquest Next'in kendisi çıksın oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bunun herhangi bir packini alınca, EQN'nin closed betalarına da girmeye hak kazanıyorsun. Ben alacağım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Exodous said: Bunun herhangi bir packini alınca, EQN'nin closed betalarına da girmeye hak kazanıyorsun. Ben alacağım o yüzden. Nerden alican abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Dün vermiştim linki tekrar vereyim. Kendi sitesinden. Şuradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20140203-2731c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Güzel karikatür... Şimdi herkes buna takmış durumda da, varsın olsun. Varsın herkes penis şekilli birşeyler yapsın. Sadece gülüp geçersin. Asıl adam gibi bir şeyler inşaa edenler hayranlık uyandıracak. Bir süre sonra da o penisbuilderlar unutulup gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bugün zar zor arsa buldum.İnşaata başladım.Bu serverlarda tier olayı ne oluyor ? edit: birde ss atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Farklı materiallar çıkıyor Tier yükseldikçe galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 O claim ettiğin yeri unutma pangold, daha yüksek tier lı materyal toplayım diye açılınca patlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sonunda progress http://tr.twitch.tv/banditpants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Edineyim ben de de martta alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 dreagloth said: O claim ettiğin yeri unutma pangold, daha yüksek tier lı materyal toplayım diye açılınca patlıyorsun. Aynen başka server'a girince başıma geldi :) edit: yazmayı unuttum bu arada claim için yer bulamayanlar ne yapıcak ? Alpha olmasına rağmen boş yer bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Claim için yer var ya, bir dolu channel var zaten birinde mutlaka yer bulunur. Intro videoda söylüyordu total kaç claimlik spot olduğunu unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Teşekkürler cevaplar için.Biraz fazla oldu ama az önce girdiğimde kazdığım yerlerin bir kısmı geri dolmuş bu neden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Toprak kayması?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Öyle birşey olacağını beklemiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar