sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Şimdi ortaokuldayken filan diş bozukluğu için tel taktırmıştım. 2-3 yıl sürdü bitti tedavi. Sonra doktor şey yaptı bu alt çenedeki ön dişlerin 5-6 tanesini birbirine bağlayan bir tel taktı iç tarafa. Dişin arka tarafına yani dışardan görülmüyor. Öyle arada dilime geliyordu ilk zamanlarda daha sonrada hiç hissetmemeye başladım. 8 yıldır filan duruyordu, geçen gün o tellerin arasına çekirdek kabuğu mudur nedir birşey kaçtı, epey uğraştım çıkarmak için çıkmadı 2-3 gün yaşadım o çekirdek kabuğu ile sonra nasıl uyuz olduysam artık ufak tornavidayla söktüm telleri. Şimdi dişçi filan varsa cevaplayabilir mi, bozulma filan olur mu söktüm diye. 8 yıl geçmiş kemikleşmiştir artık hareket etmez diye düşünüyorum dişler. Biri adam akıllı cevap verirse ona göre gidicem dişçiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Onların hep kalması gerekiyor diye biliyorum. Bende de var. Bence acil bir ortodontiste gitmen lazım. 2 tane dişçi patimiz var, başlıkları da vardı ama ortodontiste gitmen en sağlıklısı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Abi kaç yılın üstüne söktüm ya onları, duyduğum hafifliği aldığım hazzı tarif edemem. Yaşam enerjimizi emiyormuş o metaller. Düşünmeden sök derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 (Tornavida,çekirdek)sesli güldüm 8 yıl telmi olur ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 üst tarafa da plastik bişey veriyorlar onu çıkarınca az biraz kavisi kaybetti sonra sabitlendi alt taraf daha kolay bozulur diye taktırıyorlar uzun süre çıkarmazlar kolay kolay zaten 2-3 senesi normal telle geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 oha 8 sene nedir, zaten kaç sene yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Oklüzal düzenleme yapılmadıysa hayat boyu retainera mahkumsun... büyük ihtimal bozulcak yani ama derecesini bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Haftaya gidiyorum o zaman dişçiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 8 yıl :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 aynı telden bende de var, hem de iki tane. oklüzal düzenleme nedir? nası yaptırılır? zira konuşmam bazen bu teller yüzünden peltekleşiyo, dilim alt tele takılıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bende de var sdf. ama rahatsız etmiyo. braket yok çünkü. ince tel sadece direk dişe yapışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayseecan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 diş teli fiyatları ile ilgili bende bir araştırma yaptım ön üst dişlerimde yamukluk var. Doktor 2 sene takılı kalması gerekiyor dedi. 7 bin tl de fiyat istiyorlar ne yapsam bilmiyor gerçekten çok rahatsızda ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 alışırsın, estetiğe önem veriyorsan taktır @ayseecan bence çok değil, taksitle ödersin. rahatsız etmesi de bir süre sonra geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Necromancer.jpg reklam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Ferit hocam, meslektaşız bak, biz de piyasayı biliyoruz. 7k ya... neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayseecan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 sizlerin önerebileceği ortodontist var mı uygun fiyatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 İstanbul'dasın anladığım kadarıyla, fiyat odaklı bakıyorsan elbet daha ucuzunu da bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 gel ben takiyim 3bine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar