msaydam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Nerde bulunur şu mongobatlar yahuuuuu. Quest tamam lıcam. 1 tane bile bulamadım. Mystraworld serverinde oynuyorum. Şimdiiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 onu kendi serverının forumlarında ya da oyunda soracaksın.. Burası yukarıda da yazdığı gibi Ultima Online OSI forumları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 moonglow moongate civarına bak [Bu mesaj EagleEye tarafından 16 Ağustos 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 mystra hala duruo mu yaw??? ohaa falan oldum yanee... ama helal olsun bi de quest yapmıs adamlar. her serverda farklı yerde spawnlar ama quest varsa daha da kıl yerlere bakmanı oneririm.[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bu questler hazır gelio ehhe[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar