Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

friendly collision

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi olmuş bu konuda başlık açman burada, ankete daha çok oy lazım.

friendly collision'ın kalkması son derece olumsuz olur kesinlikle, kovalanan adam kendi arkadaşlarının arasından geçip sonsuza kadar kitelayabilir peşindekileri.
Mesaj tarihi:
Öbür konuda da saçma olduğunu yazmıştım.

Bu oyunu öbürlerinden ayıran guard, collision, assist ödüllendirme gibi şeyler. Kötü oyuncudan bol birşey olmadığından oyunu noob friendly yapmanın sonu yok. Performans sorunlarıyla baş etmenin yolu feature çıkarmak olmamalı. Adama daha server upgrade yapmamışsın nelerle uğraşıyorsun derler.
Mesaj tarihi:
ya zaten oyunu oynayan bir avuc insan, oyuncularin bircogu (hatta nerdeyse %90'i) warhammer fantasy fanlari (bende dahil). Oyunun mekanikleri, server vs hersey rezalet acikcasi.

Oyunu yaratan adamlar rezalet, su video'ya bak :http://www.youtube.com/watch?v=BS7Y7T3thD4 ya boyle bir karakter tanitimi olabilir mi?

E boyle oluncada, "calismiyosa kaldiralim" mantigiyla iyice pic ediyorlar oyunu.

Bi lotd cikardilar t3'u tamamen yokettiler, yani beni asan design sorunlari bunlar acikcasi. Nasil goremiyorlar, gorupte nasil duzeltmiyorlar sasiriyorum.
Mesaj tarihi:
paul apaçi biraz orası doğru sdf. ama genelde çözüm bulunuyor çoğu şeye, ama ya başka sorunlara vesile oluyor bu çözümler, ya da çok geç düzeltiyorlar. lotdnin t3yi öldürmesi gibi, bunca süre oldu lotd geleli, adamlar yeni akıl ettiler lotdnin t4 karakterler için olmasını.
Mesaj tarihi:
Dünden beri takip ediyodum orayı gerekçe olarak Andy millet strcuk oluyorda performance artacak da vs. bissürü şey yazmış collision kalkarsa az adam vs çok adam olayı büyük darbe yiyecekdir üstelik çok komik olacak düşünsenize tüm wb bi chosen ın içine saklanacak onu geçtim kocaman zergi bi Borc içine toplayabilirsiniz :)
Mesaj tarihi:
Girdim oyuna FC muhabbeti fln yok sanırım yaw? Gayet içiçe fln geçmiyoruz biz..İnşallahta böle kalır cok sacma diger türlü...Durum nedir tam olarak bilen varmı şimdi degişecekmi bu ?
  • Yeni Oluştur...