Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Kimisi diyor mümkün, kimisi diyor değil, kimisi diyor çok zor, baya problemli çalışır falan filan. Dedim en iyi paticik bilir. Bu mevzu mümkün müdür? mümkünse nasıl çalışır, stabil midir, problem çıkarır mı? Amacım GarageBand ve Final Cut kullanmak. Fakat bunlar için dünyanın masrafına girip mac edinmek istemiyorum açıkçası. Heleki geçen gün iphone için apple'a soru sormak istediğimde "sen beleşe soru soramazsın aga istersen soru sorma hizmetimizi satın al?" dediğinden beri apple'a ciddi derecede kıl kaptım. o sebepten bana bi yardımcı olursanız sevinirim.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 search: hackintosh, birazdan mirage veya mum da thread lock atar zaten. oluru anca bu.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 :( neyse keyword için teşekkürler
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 mac OS u mac dışındaki X86 pclere kurmak zaten yasak. daha doğrusu kuramazsın zaten direk macos cdsini takıp vs.vs. mac'in de pclerde çalıştırmak için yaptığı bir PROJECT yok ortada. edit: capslock
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hackintosh olayi korsana girdigi icin yassah. ama mac ftw =)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bu arada hackintosh için de; donanım uymsuzluğu problemleri çıkabiliyor. her pc'de yemiyor maalesef.
Öne çıkan mesajlar