Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP'de DLC region uyumsuzluğu var mı?

Sam

Öne çıkan mesajlar

en son sony'den ps3'e valkyria chronicles dlc alırken böyle okkalı bir kazık yemiştim, yoğurdu üfleyerek yeme maksadıyla şunu sormak istiyorum:

psp için çıkacak olan valkyria chronicles 2 avrupa'da da abd ile aynı anda satılacakmış, önsipariş hediyesi olarak iki tane ilave görev veriyorlar. şimdi sorum şu:

shopto.net gibi bir yerden önsipariş ile eu sürümünü alırsam, ileride us psn store'dan dlc indirip kullanmam mümkün olur mu? uyumsuzluk yaşanır mı? zira eu store hesabı bir türlü açamadım, üyelik için kaymakamlıktan ikametgah istedikleri eksik sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

her nasılsa bu sefer uk hesabım kredi kartını kabul etti, birşey almayı denemedim gerçi.

peki şöyle bir soru sorayım:

aynı psp'de değişik değişik dükkanlardan oyunlar aynı anda yüklü olabiliyor mu? us oyunuyla eu oyununu aynısına yüklemek mümkün mü? soruyorum çünkü gördüğüm kadarıyla psp kendi arabiriminden sadece tek hesapla ilişkilendirilmesine izin veriyor gibi.

meh sadece iki ingiliz sitesinden siparişlere vereceklermiş dlc kodunu, onlar da turks ve caicos adalarına bile gönderiyor ama türkiye'ye göndermiyor lol. store'dan satacaklarmış görevleri neyse ki.

dlc'ye para verecek adam mıydım ben, verdiriyor ama bu oyun. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...