dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Gavur bi şirkete başvuru için cover letter yazmış olanlar sorun olmayacaksa bir örnek yollayabilir mi? public'e koymak istemezseniz -e haliyle-, öm'den mesaj geçerseniz ben mail adresimi veririm.. afazi hissettim kendimi yazıcak bişiye karar veremeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 http://jobsearch.about.com/od/coverlettersamples/a/coverlettsample.htm off çok zekiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 staj için yazmıştım, çok bi fark olduğunu zannetmiyorum, istersen öm den at mailini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ben bu başlığı niye corvetteler diye okudum ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 la havle vela corvette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar