Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Dünden beri laptop bir hallerde. Kendi kendine kilitlenmeler, yavaşlamalar falan. Malwarebyes - AD aware ve AVG ile tarattım, bir sürü şey de çıktı ama hala sorunlar devam ediyor. Var mıdır "abi ben bunu kullanıyorum çok güzel bir program, kur dene memnun kalacaksın" tarzı önerileriniz? Bir de önce chrome ile alakalı sandım, chrome'u açınca kilitleniyordu laptop çünkü. Sildim chrome'u şu an explorerdayım ama aynı sorun devam ediyor. Browserlarıma mı kılı vardır nedir anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Islemci isisina bir bakar misin ? Aletin fani tozlanmissa sogutamiyordur kendini. Gectigimiz senelerde yazin ilk sicaklariyla birlikte basima gelmisti benzer bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Process xp indirip baksana bi svchost trafiğin nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi görev yöneticisinden bak hangi islemi yaptıgında makine kasıo,cpu kullanımı anormal duruma gelio? oradan bisiler bulursan,onu sec ve islemi sonlandır de sonra islem adını gugılla sorununu cözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 CPU ve RAM kullanımı acaip gözükmüyor. Hatta ram de 1gb kadar kullanılmayan kısım vardı. CPU da en fazla %21 gördüm. Ne zaman bir program açmaya çalışsam, bir linke tıklasam, bir programı kapatmaya kalksam vs bilgisayar kilitleniyor. Format atabilme şansım olsa atacağım ama yedeklediğim external şu an yanımda değil. :( windows 7 64 bit bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 virüsten şüpeleniyosan kur kasperskyı trailden etkinleştir güncellemeleri yaptırdıktan sonra full tarama yaptır için harat etmiş olur. sonra silersin. sistem dosyalarına bulaşan birşey varsa ve sildirirsen sistemi geri getirmen çok zorlayıcı olabiliyo onu belirtmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Kaspersky 10 tane riskware harici birşey bulamadı. Bugün externala kavuşunca bastım formatı, mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar