Creus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 +1 Mosq bende aynı siteden aldım hiçbir sıkıntı çıkmadı gayet rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 offgamers.com vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 http://www.allcdkey.com/StarCraft-II-Wings-of-Liberty-EU.html 49.99 USD burada, bide "summerdiscount" kupon kodunu girerseniz -2.5 USD daha, 47.49 USD oluyor. 71 TL yani (Su ana kadar gordugum en ucuzu). Keyler EU serveri icin. Ben ve bir kac arkadasim kullandik bu siteyi sorun olmadi. 30-45 dakika icinde gonderiyorlar, gondermeden once telefon edip kontrol ediyorlar. Google Checkout kullandim ben diger odeme secenekleri ne kadar guvenilir bilmiyorum, sizin de GC kullanmanizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 g2play de indirim yapmis. - Starcraft 2 EU Multilanguage Version Digital Download only now 39,99 EUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 dynun satıyo 85 e garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Gittigidiyor dan 86 liraya gece saat 1 gibi sipariş verdim. 5 dk içinde gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mosquito said: selamlar, ucuza cdkey almak isteyen arkadaşlar için biraz önce alışveriş yaptığım siteyi önerebilirim. 78liraya sc2 cdkeyi aldım yaklaşık yarım saat içinde gönderdiler. aktive ettim bende hemen. özet: önce telefon ile arayıp kontrol ediolar o yüzden telefonla konuşmak şart. Yalnız 15dakkada cdkey gönderilir diye reklam yapıolar ana sayfada yarım saatte gelen giden olmayınca live supportta bağlandım site sayfasından. ordaki kişi ile görüşünce bana additional verification ile ilgili yeni bi mail daha geldi telefonumu verdim. kız bikaç denemeden sonra telefon edebildi isim, mail , adresi sorduktan sonra key gönderildimiştir dedi ve direk key geldi. ilk alışveriş olduğu için biraz kastırıyorlar sanırım. ben buradan aldim bu arkadasin onerisi ile. kesinlikle oneririm. wow gibidir zannetim US version oluyo avustralyaya. US versiyonu aldim odeme yaptim. sonra aklima takildi avustralya sunuculari varmi diye, bi cok oyun aciyo aslinda burada. WOW da da var fakat US versiyon kullaniyosun yine. google da burada satilan kopyalarda buranin sunuculari oldugunu gorendim, dogu asya hepsi, hong kong singapur hepsi dahil. Adamlar alisverisi verife etmek icin aradilar. telefonda iptal ettim adamlarda AU keyi olmadigi icin, hic sorun cikarmadilar direkt tabii dediler. 5-6 saat sonra refund yaptilar. birde ozur maili caktilar ben iptal eden oldugum halde. takdir ettim, oneririm yani bayagi kaliteli hizmet veriyolar. bende gittim battle net den aldim. bu arada torrent i cekmistim login olamadim 1 gun. mail attim megerse au versiyonu cekmek lazimmis, bi daha battle net den cektim mecbur. wow gibi yani. aklinizda olsun cd key aldiginiz halde giremezseniz, oyun versiyonunu kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar