amphitrite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ingiliz dili ve edebiyatı son sınıfım. aklımdakilerin dışında biraz da sorup soruşturmak istedim bakalım dil edebiyattan mezun olanlar ne iş yapıyomuş diye. ilk etapta devlette çalışmayı düşünmüyorum. öğretmenliği de pek düşünmüyorum; ama herkesin söyleyeceklerine açığım tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 upliyim banada lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 tercüman olmak için sınava mı giriyor dil edebiyat mezunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ben edebiyat mezunu diilim öğretmenlik mezunuyum ama tanıdığım edebiyat mezunlarının hepsi önce özel düşünüyodu yeminli tercümanlık falan ki tercümanlığı öğretmenken de yapabilirsiniz çeviri şu bu. ama sonradan formasyon alıp kpssye kasmaya başladılar.akademik bişiler düşünmüyosanız ya da uluslararası şirketlerde kariyer hedeflemiyosanız aslında öğretmenlik en iyisi.düşünmüyosanız bile formasyonunuzu alın bi kenara koyun derim yarın nolcağı belli olmuyo. e tabi öğretmenlik de kpss falan baya bi zorluyo seneleri alabiliyo.şimdiden hayırlı olsun mezuniyet bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 amphitrite said: ingiliz dili ve edebiyatı son sınıfım. aklımdakilerin dışında biraz da sorup soruşturmak istedim bakalım dil edebiyattan mezun olanlar ne iş yapıyomuş diye. ilk etapta devlette çalışmayı düşünmüyorum. öğretmenliği de pek düşünmüyorum; ama herkesin söyleyeceklerine açığım tabiki. soruyu sormak için biraz geç kalmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 çevirmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bir senen kalmış seneye öğrenirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gazetelerde dış haberlerde, tv ve internet sitelerinde editör olarak çalışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 forumda sormak için geç belki; ama şu zamana kadar elim kolum boş oturmuyodum tabiki. bi de burda sorayım bakalım mezunları var mı neler yapıyo, fikri olan var mı diye merak ettim. formasyon olayı mantıklı aslında; ama çok vakit alıyo yani öyle böyle değil. en azından bizim okulda epey kasış oluyo. televizyon ve gazeteler de aklımda yani iş olduğunu biliyorum. hatta istiyorum da. araştırmaya devam.. ama şunu söyleyebilirimki dil bilen insan açıkta kalmıyo kolay kolay. hani üni.de okuduğun şeyle bire bir ilgili olmayabilir; ama illaki iş bulunur; çünkü olay "amaan herkes ingilizce biliyo artık" değilmiş, gördüm, tecrübeyle sabitledim bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 üniversitelerin hazırlık okullarında okutman olarak çalışan tanıdıklarım var, memnunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar