ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ilk bölüm oldukça keyifliydi, hikaye de rahat işlenebilecek bir şey gibi gözüküyor. yani herosta olduğu gibi tıkanmayacağı yönünde ilk izlenimim. oyuncular da iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 şu dizilerde süper kahraman versusu yapmasalar daha bi iyi olacak. yani iyi vs kötü süper kahramanlar ve dev bi conspiracy geyiği çok klişe be.. dizi izlenir, güzel ve hafif. alttaki de spoiler değil gerçi ama spoilera alalım biz yine de. dizinin konu o kadar basit ve klişe ki spoilera ne yazarsanız yazın bişi farketmez. up up and away beklemedim de değil.. bir tek çocuk sıradan olmayan bişile geldi en azından. kız, anne, baba çok klişe. keşke gücü kıza, hızı babaya, mutfağı da anneye verselermiş. adama öle bişi gelceği, kadına bu gibi bişiler verileceği o kadar belli ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://images.fanpop.com/images/image_uploads/The-Incredibles-the-incredibles-620936_1280_994.jpg yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 diziyi sevdim. güldürdüğü yerler oldu baya. eğer sırf aile üzerinde dönerse olaylar bir sezonu zor çıkarır gibi. ama ilk bölümde de görüldüğü gibi bi süre sorsa heroes a bağlayacak. bunların dışında kavga sahnesini de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 anne güzelmiş ya.hani 30 lu yaşlarda tam istenilcek bir fizik güzellik sürekli tayt giyicekse izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bugün rasgele başladım, hoşuma gitti buram buram klişe ama yoklukta gideri var. hem zenci eleman güldürüyor iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 DOMINA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bende izleyecek bir dizi bulamadım, başladım. Fena durmuyor. Benz'i yeniden bir yerlerde görmek güzel valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 son bölümde Charlie Sheen e laf atarak modaya uydular =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 iste simdi sicti dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sanırım sezon finaliydi bu bölüm çok güzel bitti, çerezlik diye başlamıştım bu diziye 3. veya 4. bölüm çıktığında ama bu zamana kadar hiç baymadı.İzlememiş olan varsa şimdiden başlasın gelecek sezon çok daha iyi olacak dizi eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sezon değil dizinin finaliymiş :S altyazıda öyle yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 finalde costular zaten, fantastic foura bagladi sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 zaten adam aynı. bi tek üstünde taş efekti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar