Loex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=4&tal=00500300000000000000000000030503521500350000201005010000322032133010101000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bir zamanlar meşhur HARP speci. Artık malesef efektif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dagger oynamak istesek nasıl oynuycaz multilate istemiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sub deep in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 pvp derken daha spesifik olursan yardimci olabilirim 2v2 3v3 cok degisiyor ama bg diyorsan muti adult aciklamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 asıl bg diyorsan sub. :p scrub gear clothları ambushlamak zevkli. arena = muti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 kesinlikle degil ha bgde ach kascam diosan ks gir wg ye su bayraga ramak kala gang achini falan almak icin arathi kasiyorsan - ki bgde arathi tabardi disinda kasilcak ne var ki? o da baya uzun suruyor zaten - muti baya saglam 3v3 de sub cok rahat - ozellikle RMP gibi bilinmis set uplara karsi cok tricky oluyor 1v1 de sup rogue vs roguede cok avantajli - karsinda 2x 2.6 speed elinde full pve giyinmis amele ks atan combat rogue varsa o ayri tabi- 2v2 de ben muti idim sub kadar zevkli degil ama muti de bi ozellik vardi oyunu birakali uzun zaman oldugu icin hatirlamiyorum energy yi saglam bi sekilde uretiyordu stealthi kirdiktan sonra ve stealthken overkill olabilir adi o baya etkili 2v2de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi ben zevk olarak bahsediyorum. mutilate inanılmaz bayık. ama sub shadowstep ve abuk rakamlar ile çok zevkli hale geliyor. hele sağlam gearınız varsa, wsg'de karşı faction ın graveyard'a gidip bi aşağı bi yukarı sstep atarak inanılmaz eğleniyorsunuz euhe. yoksa muti all the way ama bayık ötesi bir gameplay'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Masquerade said: abi ben zevk olarak bahsediyorum. mutilate inanılmaz bayık. ama sub shadowstep ve abuk rakamlar ile çok zevkli hale geliyor. hele sağlam gearınız varsa, wsg'de karşı faction ın graveyard'a gidip bi aşağı bi yukarı sstep atarak inanılmaz eğleniyorsunuz euhe. yoksa muti all the way ama bayık ötesi bir gameplay'i var.ya oynanis bayik ama kimin ilk kimin son olecegine sen karar veriyorsun sonucta herkes oluyor elinde hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 3s > shadowdance double dps 2s > shadowdance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Valla pvp muti oynuyorum şunu söyliyim gerçekten çok bayık. Ama arenada sub rogue'lardan daha iyi oldugunu dusunuyorum, karsılastıgım aynı setupa sahip priest-rogue, fightlarda karşıda ki rogue eger sub ise biz genellikle yeniyoruz. Sub kesinlikle daha zevkli, ama arenada muti yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o gelen shd rogue lar bilmiyomuş demek oynamayı. abi rogue vs fightlarında eşit skill ve gearda sub ın domine etmeme gibi bi ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 nası yok ya? 1800 rating ve mmr üstü priest-sub rogue larla kapıştım çoğunda hükmettik. gayet muti ezdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Huntard said: 1800 ben oflineyim ama dk su an 2.6 emin ol sub o set upta cok daha uyumlu 2v2 de rogueyle 3 snde birini yerim digerini cclerim diyip muti girersin ama 3v3 gibi adamlarin survival edecegi, firsatlarin daha el yakan cinsten oldugu alanlarda sub daha avantajli 3v3 de cunlu digerini ccle bunu oldur geyigi her takima islemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ben zaten 2v2 için diyorum sub'dan daha iyi muti diye. bunuda kendim tecrübe ederek gördüm anladım zaten. 3v3 için haklısındır tabiki olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 e tamam ben de 2s için double dps demişim, discle mi oynuyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 disc priestle oynuyorum diye yazmıştım zaten... disc-rogue(muti) disc-rogue(sub) bu fightda muti hükmetti dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yazdıklarına tekrar baktım disc diye bişey göremedim. neyse kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Huntard said: karsılastıgım aynı setupa sahip priest-rogue, fightlarda karşıda ki rogue eger sub ise biz genellikle yeniyoruz. Sub kesinlikle daha zevkli, ama arenada muti yönetir. eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashiyyin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sup rogue da ki en önemli kural su; Sup rogue iseniz ve birine daldiniz. Acilisi yaptiniz hersey cok güzel. Biri yardima geldigi an israr edip öldürmeye calismayacaksiniz kacacaksiniz ve avinizin zayif anini bekleyeceksiniz. sup rogue oynamak taktik isidir, sup rogue combati yönetir. Combati baslatir ve bitirir benden bu kadar der sonra beklersin bi daha ne zaman gelecek die. Sup rogue süpriz kaldirmaz süprizlerde kacin dövüsmeyin. Eger birine dalarken digeri yardima geldigi halde inat edip öldüreceksiniz mutilate olun ya da combat falan. Sup oynamak soguk kanlilik gerektirir ve kesinlikle domine eder. Mutilate rogue ile kiyaslama yapmak yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sup rogue ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Supa rogue http://www.youtube.com/watch?v=sk0ARmuGvjY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 su pro gue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashiyyin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Aşağılamayın ingilizler bile yapiyo bu hatayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar