Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Linkteki resmi su boyutlarda cıktısını almamız lazım ama tam ayarlayamadık. H=224 mm W=103 mm (80+120) lik kısım 50 mm olacak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 meh.. şansına küs.. autocad'im çalışmadı nedense.. =( birisi el atıversin yaw.. 5dk'lık iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bu arada ben cıktısını alınca o boyutlarda olmasını istiyorum kagıtta, gidip resmin üstüne ölcülerin yazılması vs degil anlatamadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 resim ya bu, photoshopla yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Olur abi, herşey mübah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bekliycen az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Eyvallah sölenterem. Çok bekletme ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Pyro said: Bu arada ben cıktısını alınca o boyutlarda olmasını istiyorum kagıtta, gidip resmin üstüne ölcülerin yazılması vs degil anlatamadıysam. hah ondan dedim.. ölçekli çizerim, bi çizgi, resim boyutlarını ona ayaralı hale getirince sen sadece 1e1 alınca çıktısını işin biter, sana dert olmaz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paintte tutup kenarlarından böyle çeke çeke büyütsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 80+120 lik kısım 50mm olursa o resmin genişliği 103mm olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 o boyutlarda o resmin hiçbişeyi anlaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ardeth said: 80+120 lik kısım 50mm olursa o resmin genişliği 103mm olmaz ki Önden ve yandan bakıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ardeth'in dedigini demeye geldiydim ben de simdi. O uzunluk ve genislik degerleri nedir abi? Soldaki seyi 50mm yaptım da digerlerini anlamadım. Ha resimdeki H ve W yazan yerlerin degerleri sanırım dedigin. İkisini ayrı ayrı halledip birlestireyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 evet iki resim olarak düşüncez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 gerek kalmadı. 50mm ayarlayınca soldaki yeri digerleri de aynı oranda kuculdu. resmin dandikliginden oturu kesin olmamakla birlikte cok yaklasık degerlere sahip olarak yaptım. al, yumoş seni. http://img836.imageshack.us/img836/3958/lrrnsdrhr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 eyvallah çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 checked.. olmuş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bende teşekkür edeyim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 desenize lan ben de bütün resmin boyutları o olacak sandım dedim amma küçük oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar