xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Iphone, htc, nokia gibi telefonlara gore artik paticik olmali diye dusunuyorum neden olmuyor ki be yauv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ben yapicaktim iphone'a, microsoft'ta ise girdim :) cidden app olayi cok guzel olur ya, radyo falan da cakariz baya tatli olur, gerci radyonun calistigi yok. mesajlari da pushla yollariz falan. da windows phone 7 vericek simdi sirket tum developerlara, app yapsinlar diye, ilk is paticik app'i yapicam soz :) tek basima kullanirim artik bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Yillardir surdayiz olsa bence insan hali mutlu olunur yaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 iphone app ı isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Yes be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 şimdilik Opera Mini veya Opera mobile iyi iş görüyor tabi özel bir uygulama olması daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 en azından mobile.paticik.com diye bi mobile site olsa o da yeterdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 var zaten, mypatide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 iphone app ya da mobil versiyon degil de site mobile-friendly olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ya bi redirect kodu falan olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yazmayi unuttum ben basladim buna, haftasonu bolca zaman ayirip bitirmeyi planliyorum, tek basima kullanirim artik tahminen release gunu :) bi de birinden buton yapmasini rica edicem tammalayinca her seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noluyolan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 senin sözleşmen yokmu sipastik. atmasınlar işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mum_Chamber said: iphone app ya da mobil versiyon degil de site mobile-friendly olmali. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Penthesilea said: yazmayi unuttum ben basladim buna, haftasonu bolca zaman ayirip bitirmeyi planliyorum, tek basima kullanirim artik tahminen release gunu :) iphone mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 windows phone 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ben iphone uygulamalarını öğreniyorum aslında şu anda. Macbook pro da mevcut elimde nasıl bişey olsun falan kararlaştırılırsa yapmaya başlayabilirim. Öğrenme projeleri böyle motivasyonlu daha güzel oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Abi bir ben mi ingilizce terimiyle "GORE" olarak okudum? Patigore(tu) Bir de konuyla alakalı Nintendo DSi Application isterik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 app olmasa bile cep telefonlari icin düzgün bir tasarim hic fena olmaz simdiki mobile theme cok kötü en azindan cep telefonu ile girince donanimhaber gibi direk mobil tasarima gecen bir türden olabilir tabi biri cikip iphone icin app yazarsa tadindan yenmez yada tapatalk gibi bir app ile uyumlulukta hic fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aquila said: Penthesilea said: yazmayi unuttum ben basladim buna, haftasonu bolca zaman ayirip bitirmeyi planliyorum, tek basima kullanirim artik tahminen release gunu :) iphone mu?windows phone 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 kimse kullanmiyo olm onu sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahaha uğraşma abi bence boşuna haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 kimse kullanamaz abi daha piyasaya cikmadi zaten valla telefon gayet iyi olacak ondan suphem yok, tr'de yayilmasi zaman alabilir de ben kullanayim bana yeter :) telefondan pati radyo dinleyebilicem hayirlisiyla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 güncel başlıklara sık tıklayan biri olarak forumun en alt satırına güncel başlıklar linki eklense daha güzel olur bence. her defasında üste çıkmak bayıyor bir yerden sonra. hele bide sayfa uzunsa offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 http://farm2.static.flickr.com/1178/809883562_5ec507ca16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 eralp cep telefonlarindan söz ediyoruz farkindaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar