Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonlara gore paticik programi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben yapicaktim iphone'a, microsoft'ta ise girdim :)
cidden app olayi cok guzel olur ya, radyo falan da cakariz baya tatli olur, gerci radyonun calistigi yok. mesajlari da pushla yollariz falan.

da windows phone 7 vericek simdi sirket tum developerlara, app yapsinlar diye, ilk is paticik app'i yapicam soz :) tek basima kullanirim artik bi sure
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yazmayi unuttum ben basladim buna, haftasonu bolca zaman ayirip bitirmeyi planliyorum, tek basima kullanirim artik tahminen release gunu :)

bi de birinden buton yapmasini rica edicem tammalayinca her seyi
Mesaj tarihi:
Ben iphone uygulamalarını öğreniyorum aslında şu anda. Macbook pro da mevcut elimde nasıl bişey olsun falan kararlaştırılırsa yapmaya başlayabilirim. Öğrenme projeleri böyle motivasyonlu daha güzel oluyo :D
Mesaj tarihi:
app olmasa bile cep telefonlari icin düzgün bir tasarim hic fena olmaz
simdiki mobile theme cok kötü
en azindan cep telefonu ile girince donanimhaber gibi direk mobil tasarima gecen bir türden olabilir

tabi biri cikip iphone icin app yazarsa tadindan yenmez

yada tapatalk gibi bir app ile uyumlulukta hic fena olmaz
Mesaj tarihi:
kimse kullanamaz abi daha piyasaya cikmadi zaten

valla telefon gayet iyi olacak ondan suphem yok, tr'de yayilmasi zaman alabilir de ben kullanayim bana yeter :) telefondan pati radyo dinleyebilicem hayirlisiyla hehe
Mesaj tarihi:
güncel başlıklara sık tıklayan biri olarak forumun en alt satırına güncel başlıklar linki eklense daha güzel olur bence. her defasında üste çıkmak bayıyor bir yerden sonra. hele bide sayfa uzunsa offf.
  • Yeni Oluştur...