fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 olm ciddi ciddi çözüm bulmaya çalışıyorum. nasıl ki birinin hayattını öğrenmek istiyosan çöpleri karıştırırsın. vücudunun durmunu öğrenmek için de dışkıya bakıcaksın. ben 14 yaşından beri doktora gitmiyorum mesela. bakıyorum nasılmış dışkı diye ona göre teşhis koyuyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dasaaa said: üzgün bi şekilde köşeme gidiyorum o halde.. bi de lansor dene sen doktora gidene kadar. Abi hem yok hem de olsa da denemem ya. Kesin birşey de diyemiyoruz ne olduğu konusunda, üstüne gidip ilaç almak alakasız vs olması durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 O zaman gel ağzına edeyim de sen karar ver yağmurdan sonraki toprak mı değil mi agator? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi şimdi göbek deliğini merkez alarak dikey ve yatay çizgilerle dörde ayır mideyi. nerede hissediyorsun ağrıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 25 mm (+x,+y) 13 mm (-x,+y) 8 mm (-x,-y) 10 mm (+x, -y) Gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 euuheuh abi eksiyi artıyı nereden çizdin şu an kafa çalışmıyo baskın ağrı hangi tarafa doğru sen onu söyle sağ üst ya da sol alt gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 amiral battı! göbek deliğine göre sağ üst, sol alt yeterli değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Merkez mide deliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hım normal mide ağrısı da olabilir ki genelde mide asidiyle ilgili olup asit önleyici ilaçlarla tedavi edilebilir. eğer ağrıya yanma da eşlik ediyorsa ve açken daha fazla ağrıyorsa karnın muhtemelen budur. gazoz maden suyu falan içmeme çalış bence. en kötü ihtimal de safra kesesi ağrısı olabilir. bunda da yemek sonrası ağrılar artar diğerine ters olarak. geçmezse doktora git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 said: Belirtileri En sık rastlanan belirti karnın üst kısmında kemirme ve yanma şeklinde ağrı olmasıdır. Genellikle öğün aralarında meydana gelir. Gece hastayı uykudan uyandırabilir. Off... Yanma yok gerçi ama ülsere bağlıyor diğer tüm belirtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Karnın ağrıyorsa agrı kesici almayın derler genelde, apandisit varsa farkında olmadan patlıyıveriyormuş sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 http://static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/95194.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bağırsak enfeksiyonu olabilir Oğuz, çektiğin acıya değmez, mümkün olduğunca çabuk git hastaneye, 1 günde düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 fede doğru demiş yüklenmişin ama adamcagıza bide spazmıdır proje yüzünden az uyuyorsan özellikle ondan birde stresten falan olabilir. tahlil yapmak dogru olurduda. vaktin yoksada lansor dan ziyade. buscopan,debridat,spasmomen bunlardan birini alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Uykumdan feragat etmiyorum o şıkkı eleyelim direk. Kaç günlük spazm bu anlamış değilim, yine azıttı mesela son 1 saattir. Perşembeye kadar idare etsin başıma bir bela açmadan, başka birşey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 kız meselesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mühendis adamın kız meselesi ile işi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Gastrit olabilir. Proje falan demişsin. Stres yarattıysa, sigara da varsa. Üstüne kola olsun soda olsun gazlı içecekler, ya da yağlı yiyecekler tüketiyorsan, hiç bekleme go go hastane. Geçmez o ağrı adam gibi muayene olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 periyodik aralıklarla böle arada iğne batırıp çıkarıo mu biri bana da oldu bi kaç kere birkaç yıl arayla böyle reniyle hafiftletiyorum ağrıyı 3-4 güne de geçiyor bitiyor. hep böle oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 İğne baya küçümsemek olur. İçeriden hançerliyorlar böyle mideden vücut dışına çıkmaya çalışan birşey varmış gibi en basit anlatımıyla. Pek periyodikte olmuyor, bazen 15 dakika boyunca devam ediyor sonra 40-45 dk hiçbirşey yok sonra 5 dakika sürüyor sonra 2 saat yok vs. Baya değişken yani, yemek yiyince mi oluyor diye de baktım pek alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 geğirince hafif ama çok kısa bir zaman için ufak bir rahatlama da oluyorsa benimkiyle aynı sorun aşırı gazdan oluyordu geçmiyo hiç bi şekilde valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Çift taraflı hiçbir gaz salınımı azaltmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sen buscopan al perşembeye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sen buscopan al perşembeye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar