Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mide

Pyro

Öne çıkan mesajlar

olm ciddi ciddi çözüm bulmaya çalışıyorum. nasıl ki birinin hayattını öğrenmek istiyosan çöpleri karıştırırsın. vücudunun durmunu öğrenmek için de dışkıya bakıcaksın. ben 14 yaşından beri doktora gitmiyorum mesela. bakıyorum nasılmış dışkı diye ona göre teşhis koyuyorum kendime
Sosyal ağlarda paylaş

hım normal mide ağrısı da olabilir ki genelde mide asidiyle ilgili olup asit önleyici ilaçlarla tedavi edilebilir. eğer ağrıya yanma da eşlik ediyorsa ve açken daha fazla ağrıyorsa karnın muhtemelen budur. gazoz maden suyu falan içmeme çalış bence.

en kötü ihtimal de safra kesesi ağrısı olabilir. bunda da yemek sonrası ağrılar artar diğerine ters olarak. geçmezse doktora git bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İğne baya küçümsemek olur. İçeriden hançerliyorlar böyle mideden vücut dışına çıkmaya çalışan birşey varmış gibi en basit anlatımıyla. Pek periyodikte olmuyor, bazen 15 dakika boyunca devam ediyor sonra 40-45 dk hiçbirşey yok sonra 5 dakika sürüyor sonra 2 saat yok vs. Baya değişken yani, yemek yiyince mi oluyor diye de baktım pek alakası yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...