Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mide

Pyro

Öne çıkan mesajlar

İki gündür midemi sanki içeriden biri hançerliyor dışarı doğru, inanılmaz bir acı veriyor. Uykum ağır olmasına rağmen kıvranarak uyanıyorum, o derece bir sancı. Taa 3-4 sene önce olmuştu, doktor mide spazmı diyip ilaç vermişti. Arada oluyordu yine ama tek tük, bu iki gündür aralıksız oluyor. Başına gelen var mıdır, nedir ne değildir bu olay? Perşembeye kadar doktora gitme şansım da yok, en azından bir fikrim olsun ne olduğuna dair.
Sosyal ağlarda paylaş

freemaniacss said:

bundan önceki 1-2 günde içki içtinmi?sigara içtinmi?

Sigara hep var. Ama içmedim bu son 1-2 haftadır.

Xaenin said:

Kel olduğun içindir.

Sabah kalkınca böyle midenden yukarı gırtlağına doğru bir alev topu yükseliyorsa ve sanki kussan rahatlıycaksın gibi hissediyorsan da reflüdür. Azıcık adam gibi yemek yiyip içkiyi azaltınca geçiyor. Çok çektim, kel değilim.

Dediklerinin hiçbiri olmuyor bebişim.
Sosyal ağlarda paylaş

Reflü olabilir genelde bu tarz ağrılar,sigara ve içki içtiysem bi önceki gün sapıtırcasına yapıyor bende de böyle ağrılar ertesi gün.saatlerce de geçmiyor.bende reflü var,ondan sordum.yada arkadaşında dediği gibi,bağırsaklardan kaynaklanan birşey olabilir,müshile abanabilirsin rahatlamak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

doktora neden gitmiyosun 2 gündür

Pazartesiye teslim proje var onla uğraşıyor ki daha adam akıllı birşey yapamadık zaten.

Bu arada normalde günde max 1 veya 2 günde 1 sıçan bir kişiyim, dün 5 bugün 3 kere sıçınca bir bokluk olduğunu tahmin ettim ama ne çözemedim. Müshile gerek yok yani anlayacağınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...