Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 İki gündür midemi sanki içeriden biri hançerliyor dışarı doğru, inanılmaz bir acı veriyor. Uykum ağır olmasına rağmen kıvranarak uyanıyorum, o derece bir sancı. Taa 3-4 sene önce olmuştu, doktor mide spazmı diyip ilaç vermişti. Arada oluyordu yine ama tek tük, bu iki gündür aralıksız oluyor. Başına gelen var mıdır, nedir ne değildir bu olay? Perşembeye kadar doktora gitme şansım da yok, en azından bir fikrim olsun ne olduğuna dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 gastrit ? reflü ? bunlar geldi aklıma. gerçi reflüden emin değilim doğru mu yazdım yoksa başka bir hastalık mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sağlam bir osurman lazım mide sanıyorsundur bağırsaktır o kesin soğuk mermere otur mısır ye tuvalete git yanında bi dergi falan al bol zaman geçiriceksin sıkılma diye geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Abi boğazıma ekşi bir tat vs gelmiyor, eledim birkaç şeyi. Sadece dediğim gibi içeriden hançerliyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bundan önceki 1-2 günde içki içtinmi?sigara içtinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Kel olduğun içindir. Sabah kalkınca böyle midenden yukarı gırtlağına doğru bir alev topu yükseliyorsa ve sanki kussan rahatlıycaksın gibi hissediyorsan da reflüdür. Azıcık adam gibi yemek yiyip içkiyi azaltınca geçiyor. Çok çektim, kel değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 lansor al bi süre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 freemaniacss said: bundan önceki 1-2 günde içki içtinmi?sigara içtinmi? Sigara hep var. Ama içmedim bu son 1-2 haftadır. Xaenin said: Kel olduğun içindir. Sabah kalkınca böyle midenden yukarı gırtlağına doğru bir alev topu yükseliyorsa ve sanki kussan rahatlıycaksın gibi hissediyorsan da reflüdür. Azıcık adam gibi yemek yiyip içkiyi azaltınca geçiyor. Çok çektim, kel değilim. Dediklerinin hiçbiri olmuyor bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 doktora neden gitmiyosun 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Kel değilim mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Reflü olabilir genelde bu tarz ağrılar,sigara ve içki içtiysem bi önceki gün sapıtırcasına yapıyor bende de böyle ağrılar ertesi gün.saatlerce de geçmiyor.bende reflü var,ondan sordum.yada arkadaşında dediği gibi,bağırsaklardan kaynaklanan birşey olabilir,müshile abanabilirsin rahatlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Dynun said: doktora neden gitmiyosun 2 gündür Pazartesiye teslim proje var onla uğraşıyor ki daha adam akıllı birşey yapamadık zaten. Bu arada normalde günde max 1 veya 2 günde 1 sıçan bir kişiyim, dün 5 bugün 3 kere sıçınca bir bokluk olduğunu tahmin ettim ama ne çözemedim. Müshile gerek yok yani anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Abav geçmiş olsun. şakası yok aga direk gitçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 mide özsuyun azalmış. soda iç geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Sağolasın Dinan, dediğin doğru da işte hep ya son an ya da böyle vakit yokken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 muhtemelen bağırsak ile ilgisi vardır. kaka nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Gayet sağlıklı, etine dolgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 kariyeri bitmenin eşiğinden dönmüş.. http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2010/08/06/2058439/real-madrid-star-kakas-career-could-have-been-ended-by-knee hey ne var! ben yapmasam başkası yapıcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 rengi ne rengi. ordan çıkar ne olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bildiğin bok rengi lan işte, kahverengi kahverengi. edit: dasaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dasaaa said: kariyeri bitmenin eşiğinden dönmüş.. http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2010/08/06/2058439/real-madrid-star-kakas-career-could-have-been-ended-by-knee hey ne var! ben yapmasam başkası yapıcaktı.. hiç aklıma bile gelmedi. suçu kendinde ara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 safra sağlam o zaman. peki yoğunluğu nası. böyle şeftali içi gibi mi yoksa yağmurdan sonraki toprak yoğunluğunda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 üzgün bi şekilde köşeme gidiyorum o halde.. bi de lansor dene sen doktora gidene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Fede git başka topic bul trolleyecek ya, gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 usta benim karnım öyle 4-5 gün aralıksız ağrımıştı, 1 ay da aralıklı olarak sancı çekmiştim ama 4-5 günde bağırsaklarım da bozuktu ve reflorle kurtarmıştım. ama sen kaka normal diyorsun o yüzden bilmiyorum açıkçası =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar