Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 son patchten sonra sizde de oyunda LD olayı arttımı? tortor ( niedre ) ve benim acaip arttı en igrenç lagda bile ( ki 280k ping gördüm yalan diil eheh ) LD olmamışımdır Homeda ama şu anda 2-3 kere ld oluyorum[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 patchten sonra hic Home`a gitmedim, LD bi kere oldum ki o da sanirim normaldi bi ultratv kullanicisi icin =p ama deli gibi lag vardi - belki subway`de oldugumuz icin boleydi bilmiyorum, subway hep laglidir ozellikle alt kat. ama dun herkes yakiniyodu lagden ve LD`den. her patch sonrasi bole oluyo sanirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Eskiden sadece tşr s gate ve tir grid çıkışları LD oluyordum patcheden beri hiç olmadım . Ama eskidende çok az olurdu zaten.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 buguun chrysaorlada konuştum onda da hiç LD olayı olmamaya başlamış garip bi patch kimisinde ld arttı kimi oyuncuda da ld azaldı :))[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 LD'ler bende de cogaldı, sanırım bu 2 yenı downtıme onlar ıcın olabılır[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende de her zone'da LD oluyor çok arttı en son patchden sonra Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 son patch bence gayet hoş özellikler barındırıyor. bende bugün haricinde bir problem yoktu. bakalım neler olucak görürüz.[hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 heh ben gene acilarin karakteri olarak :p LD den oyuna bile giremiyorum bu sıralar :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.