Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 son patchten sonra sizde de oyunda LD olayı arttımı? tortor ( niedre ) ve benim acaip arttı en igrenç lagda bile ( ki 280k ping gördüm yalan diil eheh ) LD olmamışımdır Homeda ama şu anda 2-3 kere ld oluyorum[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 patchten sonra hic Home`a gitmedim, LD bi kere oldum ki o da sanirim normaldi bi ultratv kullanicisi icin =p ama deli gibi lag vardi - belki subway`de oldugumuz icin boleydi bilmiyorum, subway hep laglidir ozellikle alt kat. ama dun herkes yakiniyodu lagden ve LD`den. her patch sonrasi bole oluyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Eskiden sadece tşr s gate ve tir grid çıkışları LD oluyordum patcheden beri hiç olmadım . Ama eskidende çok az olurdu zaten.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 buguun chrysaorlada konuştum onda da hiç LD olayı olmamaya başlamış garip bi patch kimisinde ld arttı kimi oyuncuda da ld azaldı :))[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 LD'ler bende de cogaldı, sanırım bu 2 yenı downtıme onlar ıcın olabılır[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende de her zone'da LD oluyor çok arttı en son patchden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 son patch bence gayet hoş özellikler barındırıyor. bende bugün haricinde bir problem yoktu. bakalım neler olucak görürüz.[hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 heh ben gene acilarin karakteri olarak :p LD den oyuna bile giremiyorum bu sıralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar