Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gerçek bir gerizekalı gibi almadım oyunu, ilk oyunu aldım bunu da sonra alırım dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tonla indirime girdi bu. Ucuza almıştım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 asyluma göre olmamış ana senaryo, ama gameplay bir o kadar daha iyi olmuş. side questler baya iyi detektif mod sekansları felan daha güzel. bişey sorcam şimdi ben ana oyunu bitirdim catwoman geldi tekrar bazı trophyleri topladım falan ama batmenin olması gereken yerler var bazı catwoman trophyleri için, onları nasıl alcam. new game plus mı yoksa catwoman questini bitirdikten sonra bi şekilde tekrar kontrol edebiliyor muyuz catwomanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 önce batmanle yapılması gerekenleri yapıcan duvar patlatma falan, sonra tekrar catwoman oynarken gelip alcan o trophyi, zaten senaryo bitince ikisi arasında istediğin gibi geçebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 nasıl geçiliyo işte aralarında catwomanın son questi duruyo galiba şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 işte haritada yerler açılıyo geçmek için ikisi arasında, sanırım catwomanın hikayeside bitmesi gerek eğer açılmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar