gecko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 çok sinirlenirsem ya da bunalırsam, o gün anlayışsızlıklarına normalde göz yumduğum insanlara sanki hayatımdan silecekmiş davranırım. başka da bir şeye gerek yok :) küfretmek, masaları yumruklamak çok über bir durum bence, boş insanlar için bu kadar sinirlenmeye değmez. geri kalan duygusallıklar sinir değil üzüntüdür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Gorende topak sahibini bir Maykil bir corc sanacak la havle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bu çok kolpa bi şarkı ya. Böyle önce dünyanın en iyi riffini bulmuşlar, sonra kolpa şarkı sözleriyle civuu civuu ikinci kalite bi şarkı yapmışlar. Deep purple a yakıştıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Tavsiyeler için sagolun varolun. Topic adınıda hem şarkıyı çok sevdiğim hhem de ruh halimin ufak bi özeti gibi o yüzden sectim. Not: İnsan iyice sıkıcı işler yapınca, önceden sıkıcı dediği zamanın tadını biraz daha iyi alabiliyor. Dip not: Bu arada Televizyonum bozuk , bilgisayarım nerdeyse her gün bi sorun çıkarmaya başladı, studio daire tadında mutfagı içinde tek odada kalıyorum hani bunlar da biraz daraltıyo sanırsam insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 200 mg Solian+400 mg gabtin+60 mg cymbalta+50 mg etylex = Benim için katlanılır hale gelen bir yaşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kendine küçük süprizler yapıcan aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Küçük süprüzler derken?? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 alışveriş yada içki içerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 100 er dolarlık süprizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 分かるけど、なんで英語で書いたん?僕みたいに英語が分からない人にもっと気を遣うべきやで! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 やらないか? http://i286.photobucket.com/albums/ll118/LittleSweetLoli/misc/Yaranaika.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 axedice said: Bu çok kolpa bi şarkı ya. Böyle önce dünyanın en iyi riffini bulmuşlar, sonra kolpa şarkı sözleriyle civuu civuu ikinci kalite bi şarkı yapmışlar. Deep purple a yakıştıramıyorum. açık adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 axedice said: Bu çok kolpa bi şarkı ya. Böyle önce dünyanın en iyi riffini bulmuşlar, sonra kolpa şarkı sözleriyle civuu civuu ikinci kalite bi şarkı yapmışlar. Deep purple a yakıştıramıyorum. geri kalmışlık nedir tanımlayamazsınız ama görünce hemen tanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Jearom said: Bazen cidden bunaldığınız, içinizden hiç bir şey yapmak gelmediği ama çok sıkıldığınız anlar oluyormu?? Nasıl atlatıyorsunuz? ilk soruya cevap versem alcağım puan 100 üstünden 1 mi 2. soruya cevap vermeye çok üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 of kafam ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar