gecko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 çok sinirlenirsem ya da bunalırsam, o gün anlayışsızlıklarına normalde göz yumduğum insanlara sanki hayatımdan silecekmiş davranırım. başka da bir şeye gerek yok :) küfretmek, masaları yumruklamak çok über bir durum bence, boş insanlar için bu kadar sinirlenmeye değmez. geri kalan duygusallıklar sinir değil üzüntüdür zaten
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Gorende topak sahibini bir Maykil bir corc sanacak la havle...
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bu çok kolpa bi şarkı ya. Böyle önce dünyanın en iyi riffini bulmuşlar, sonra kolpa şarkı sözleriyle civuu civuu ikinci kalite bi şarkı yapmışlar. Deep purple a yakıştıramıyorum.
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Tavsiyeler için sagolun varolun. Topic adınıda hem şarkıyı çok sevdiğim hhem de ruh halimin ufak bi özeti gibi o yüzden sectim. Not: İnsan iyice sıkıcı işler yapınca, önceden sıkıcı dediği zamanın tadını biraz daha iyi alabiliyor. Dip not: Bu arada Televizyonum bozuk , bilgisayarım nerdeyse her gün bi sorun çıkarmaya başladı, studio daire tadında mutfagı içinde tek odada kalıyorum hani bunlar da biraz daraltıyo sanırsam insanı...
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 200 mg Solian+400 mg gabtin+60 mg cymbalta+50 mg etylex = Benim için katlanılır hale gelen bir yaşam.
balon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kendine küçük süprizler yapıcan aga.
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Küçük süprüzler derken?? :P
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 分かるけど、なんで英語で書いたん?僕みたいに英語が分からない人にもっと気を遣うべきやで!
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 やらないか? http://i286.photobucket.com/albums/ll118/LittleSweetLoli/misc/Yaranaika.jpg
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 axedice said: Bu çok kolpa bi şarkı ya. Böyle önce dünyanın en iyi riffini bulmuşlar, sonra kolpa şarkı sözleriyle civuu civuu ikinci kalite bi şarkı yapmışlar. Deep purple a yakıştıramıyorum. açık adres ver.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 axedice said: Bu çok kolpa bi şarkı ya. Böyle önce dünyanın en iyi riffini bulmuşlar, sonra kolpa şarkı sözleriyle civuu civuu ikinci kalite bi şarkı yapmışlar. Deep purple a yakıştıramıyorum. geri kalmışlık nedir tanımlayamazsınız ama görünce hemen tanırsınız.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Jearom said: Bazen cidden bunaldığınız, içinizden hiç bir şey yapmak gelmediği ama çok sıkıldığınız anlar oluyormu?? Nasıl atlatıyorsunuz? ilk soruya cevap versem alcağım puan 100 üstünden 1 mi 2. soruya cevap vermeye çok üşendim
Öne çıkan mesajlar