Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sometimes I feel like screaming

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok sinirlenirsem ya da bunalırsam, o gün anlayışsızlıklarına normalde göz yumduğum insanlara sanki hayatımdan silecekmiş davranırım.

başka da bir şeye gerek yok :) küfretmek, masaları yumruklamak çok über bir durum bence, boş insanlar için bu kadar sinirlenmeye değmez.

geri kalan duygusallıklar sinir değil üzüntüdür zaten
Mesaj tarihi:
Bu çok kolpa bi şarkı ya. Böyle önce dünyanın en iyi riffini bulmuşlar, sonra kolpa şarkı sözleriyle civuu civuu ikinci kalite bi şarkı yapmışlar. Deep purple a yakıştıramıyorum.
Mesaj tarihi:
Tavsiyeler için sagolun varolun. Topic adınıda hem şarkıyı çok sevdiğim hhem de ruh halimin ufak bi özeti gibi o yüzden sectim.

Not: İnsan iyice sıkıcı işler yapınca, önceden sıkıcı dediği zamanın tadını biraz daha iyi alabiliyor.

Dip not: Bu arada Televizyonum bozuk , bilgisayarım nerdeyse her gün bi sorun çıkarmaya başladı, studio daire tadında mutfagı içinde tek odada kalıyorum hani bunlar da biraz daraltıyo sanırsam insanı...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bu çok kolpa bi şarkı ya. Böyle önce dünyanın en iyi riffini bulmuşlar, sonra kolpa şarkı sözleriyle civuu civuu ikinci kalite bi şarkı yapmışlar. Deep purple a yakıştıramıyorum.

açık adres ver.
Mesaj tarihi:
axedice said:

geri kalmışlık nedir tanımlayamazsınız ama görünce hemen tanırsınız.
Mesaj tarihi:
Jearom said:

Bazen cidden bunaldığınız, içinizden hiç bir şey yapmak gelmediği ama çok sıkıldığınız anlar oluyormu??

Nasıl atlatıyorsunuz?

ilk soruya cevap versem alcağım puan 100 üstünden 1 mi

2. soruya cevap vermeye çok üşendim
  • Yeni Oluştur...