sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 mouse ve klavyemi yenilemek istiyorum.oyun klavyesi ve oyun mouse u olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 g11 ve cyborg cat7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 mouse olarak logitech g500 tavsiye ediyorum çok rahat kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 klavyede g11 iyiymiş.g500 ü sevdim.fiyatı biraz uçuk ama değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 senko said: g11 ve cyborg cat7 sdfsdf cat7 ne abi rat7 olcak yanlis yazmisim, simdi farkina vardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 klavye g15 al. mouse ise ne oynadığına göre değişir. razer naga mesela mmolar için harika, zibilyon tane macro tuşu var ve hatta wow için addonu var. fps falan oynuosan deathadder falan vardı galiba, razer iyidir işte :p bu arada mouseun altına iyi bir pad de almayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 rat7 ne abi böle, ezmişler cılkı çıkmış resmen http://cyborggaming.com/imgs/rat7_left.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 g15 almayin sakin. g11 ile g15 ayni kalitede, g15in tek farki lcd ekran ki daha alipta o ekrana bakma ihtiyaci duyan adam gormedim. ha illa klavyemde ekran olcak diyorsun g19 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar