Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ahaha terbiyesiz adam gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tyrannus said: selam http://img832.imageshack.us/img832/9423/selam.jpg dun bende 25. macımda girdim ^^ öptüm bide mac sonraı battlenet goctu bi girdim win gelmişmi diey bakmaya daimond olmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben oynamaya korkar oldum :S millet diamonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ben Bronze'da üst üste 3 maç kazandım diye sevinirken elalem aya gitmiş. Vay anasını sayınseyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 4.yü de slightly favoreda karşı kazandım, tutamıyorlar geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 diamond da kro dolmuş yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Visas, yeni açılan 2 kişilik division değil miydi o? Kandırmasana insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 1.yim lan işte NUBLAR sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bu arada ss'deki yerimi de mage karakterimle almışım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 @Tyrannus ibretlik paylaşım kardeşim. Paticik Uber-Noob League dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmychoo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 arkadaşlar seele ve ben 3v3 için silver-gold seviyede terran veya protoss arıyoruz :) ilgilenen varsa [email protected]'u eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bende bende! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 merhaba yaklaşık 1-2 aydır aktif olarak bnette oyun atıorm bende orta seviye bi oyuncuyum 1v1 hakıındada fazla bir bilgim yok, genelde 4v4 3v3 oynuyorum. arkadaş listemde pek insan olmadığından genelde random team oynuorm iyi bir takım arkadaşı olurum isteyen varsa eklesin teamplay im iyidir, 1v1 noob liiginede katılmak istiorum. nick: aat #955 [email protected] ekleyebilrsinz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aat said: merhaba yaklaşık 1-2 aydır aktif olarak bnette oyun atıorm bende orta seviye bi oyuncuyum 1v1 hakıındada fazla bir bilgim yok, genelde 4v4 3v3 oynuyorum. arkadaş listemde pek insan olmadığından genelde random team oynuorm iyi bir takım arkadaşı olurum isteyen varsa eklesin teamplay im iyidir, 1v1 noob liiginede katılmak istiorum. nick: aat #955 [email protected] ekleyebilrsinz.... su maillerinizi @ isaretiyle vermeyin diolar botlar topluomus direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feritto Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 selamlar bir noob olarak beni de ekleyebilirsiniz.. feritesen-hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Dear ESL Go4SC2 participant, dear Lopeth, did you know that you can still win up to 700 Euros this month playing in Go4SC2 Cups? Three players have qualified for the monthly final so far - GoOdy, DarKFoRcE and Tarson. It is still possible for you to earn one of the five remaining places by playing in the next two cups on Wednesday and Sunday. Interested? Be part of it! oldu lan daha diamond bile olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar