Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam practive lig falan oynuyo. drop dediğide genelde yallah orduyla drop oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Gökhan gel seni eğiteyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Cuce said: adam practive lig falan oynuyo. drop dediğide genelde yallah orduyla drop oluyo yok abi barışla falan kapışırken faster gamespeede falan hep o şekilde oynuorum. practice ligdeki o normal hız ve baştaki taşlar öldürüo beni ayrıca ben normalde hep drop olayına gidiorum medivacle , senin yanında sen bana macro gösteriosun die normal 3racks falna muhabbetine girip ordu basıp saldırma muhabbeti yapiodum. yoksa fix olayım 2 medivac yap, marauder marine doldur içine belki bi helion sonra bırak adamın işçilerinin yanına şeklinde oluo ve o kısmı artık hızlıca yapabildiim için o şekilde practice leagude falna çok rahat yenebiliorm da bazen ii bi adam çıkıosa ve ona karşı koyuosa hadi arkadan bi daha saldırsam bile yenemiosam iş ciddiye binio sonra has ne yapsam tank mı yapsam yoksa işte havadna mı saldırsam exp mi alsam falan derken karambole gidiorum. yani Plan B yok bende şu an hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 practice'de oynuyorum ben de şimdilk zerg'e geçtim niye bilmiyorum, hiç bişi derdim değil practice'de kapıda kayalar varya ben içeri girene kadar terranlar acaip savunabiliyor böle kaplumbağa gibi kabuklarına çekilip böle 50'dk sonra falan battlecruiserlarla geliyolar ben çıldırıyorum napçam bunlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mortis said: early game de hızlandım artık neyi naapıcamı macromu vs ii ayarliorum hızlı bi şekilde productiona başliorum ediom rushdır dropdur o şekilde yeniorum genelde fakat dielim o rushım sıçtı hadi o sırada backup adamla 2. bi saldırı yapiorum o da yalan olursa exp aliorum ediom derken böle ilerledikçe oyun kontrolden çıkıorum macrom yalan oluo ve kaybediorum başta yendim yendim modundayım şu an ben de ayni sorunu yasiyordum hala da biraz yasiyorum. kendi kendime gelistirdigim cozum, saldirirken filan heyecanlanmayip direkt auto attack'la elemanlari yollayip kendi macroma odaklanmak. arada bir bakip shift ile birkac komut verip tekrar kendi base'ime donuyorum, macroyu hic kacirmamaya calisiyorum. artik yavas yavas hem macroyu hem combati takip edebilir hale geldim gibi. cok efficient bir yontem degil ama zaten oynadigimiz adamlar da pro olmadigindan pek sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 7thBreath said: practice'de oynuyorum ben de şimdilk zerg'e geçtim niye bilmiyorum, hiç bişi derdim değil practice'de kapıda kayalar varya ben içeri girene kadar terranlar acaip savunabiliyor böle kaplumbağa gibi kabuklarına çekilip böle 50'dk sonra falan battlecruiserlarla geliyolar ben çıldırıyorum napçam bunlara ya. roach yap hacı 1e1 ilaç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 turtle yapan adamın ilacı özgürce exp alıp creep yaymak kralı yerden kralı gelse tutuyorsun infestorla air de aynı şekilde eğer bc stacklediğini görebilirsen zerg e yapılabilecek en büyük hata izin vermek zaten gelişmesine ha canın sıkıldı gircem diyosan broodlord direk eritiyor her türlü defansı turretlar yetişemiyor tanklarda öküz gibi ff yapmak zorunda kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bu arada zerg de dağı bayırı aşan birim yok dimi? colossus-reaper gibi? zerglingler neden geçemio upgrade yapılınca? cok saçma ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 burrow var demeyin burrowken saldırabilen tek birim infestor oda saldırı değil infested terran üretio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 burrowken dağ bayır aşılıyo mu, ben nerdeyse hiç yapmıyorum bile burrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben niye burdaki nooblara oyunda denk gelmiyorum hep fevax hep cuce go go noob lig goster kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ekle abi beni.. beleş win alırsın benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 beni de ekle mail [email protected] rahat rahat döversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bansheee said: beni de ekle mail [email protected] rahat rahat döversin senin mail hata verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Platinum, gold liglerde olup da bu lige kayıt olmaya çalışanlar var ki kendilerini kınıyorum. Silverdan yukarısı gelmesin arkadaşım baksana biz bronzeda sürünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Kasmayın o kadar. 100 maçta 42 loss 58 win olan bile gördüm gold da biri demişti %50 kazanabiliosanız iyi oyuncusunuzdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blitzz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 [email protected] über düper noob:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 pırıl pırıl oyuncusun sen brizzt sende nubsan biz silelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 üzülmeyin arkadaşlar, az kaldı geliyorum, gözünüz noob görücek, moraliniz düzelicek, coming soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Gel abi 3 taktik öğreniosun yedirirsen platinium ligdesin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben taktik öğrenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 aquila taktik yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Benden daha kötü biri var mı ya bu ligde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 selam http://img832.imageshack.us/img832/9423/selam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 görgüsüz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar