Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet için alırken bi sorun ve bir soru

Llama

Öne çıkan mesajlar

a2 ehliyeti alıyorum b sınıfı ehliyetim var
neyse sürücü kursuna yazıldım 150 liraya
milli eğitime yatırdım 40 lira herşey buraya kadar normal tamam dedik derken sınavlar geldi geçti bugün dosyamı aldım
tam elime aldım ki kadın dedi 25 lira alayım
dedim niye " şöförler odası topluyor bu parayı işte emniyetteki işlemler için bilgisayardan açıcam kaydınız parmak izi " bilmemne derken sıraladı bişeyler. ula dedim vermicem falan dedim iyi dedi git şuraya yatır illa alıcaklar söyledi yerde uzak şimdi bize..
derken verdim parayı ne makbuz ne bişey sadece bilgisayardan işlem yapıcam dedi tamam ulan dedim bunun için 25 lira vay be...
falan derken aldık dosyayı.

şimdi bu 25lirayı beni kandırarak geçirdilermi bana yoksa böyle bişey varmi varsa neden makbuz falan kesilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde de Almanya gibi toplu taşıma olsun, biz de ehliyete gereksinmeyelim razıyım öyle yüksek olmasına ücretin.

Adamlar resmen şehir içinde araba kullanımını engellemek için her türlü pozitif/negatif metodu uyguluyo yüksek ehliyet ceza ve garaj ücretlerinden aşırı gelişmiş toplu taşımaya kadar
Sosyal ağlarda paylaş

ahah içimdeki yara bu 25 tl benim şimdi okuyunca gene fena oldum

benden B alırken istemişlerdi aynı parayı kursla tüm ilişiğimi kesmeden hemen önce (işte tüm belgeleri alırken)

bi de nispeten pahalı bir kursa gitmiştim kendi kendime çok uyuz oldum o heycanla (hangi heycansa) ödedim gider ayak yine yoldular lan diye

iyi bari tek ben değilmişim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...