Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 a2 ehliyeti alıyorum b sınıfı ehliyetim var neyse sürücü kursuna yazıldım 150 liraya milli eğitime yatırdım 40 lira herşey buraya kadar normal tamam dedik derken sınavlar geldi geçti bugün dosyamı aldım tam elime aldım ki kadın dedi 25 lira alayım dedim niye " şöförler odası topluyor bu parayı işte emniyetteki işlemler için bilgisayardan açıcam kaydınız parmak izi " bilmemne derken sıraladı bişeyler. ula dedim vermicem falan dedim iyi dedi git şuraya yatır illa alıcaklar söyledi yerde uzak şimdi bize.. derken verdim parayı ne makbuz ne bişey sadece bilgisayardan işlem yapıcam dedi tamam ulan dedim bunun için 25 lira vay be... falan derken aldık dosyayı. şimdi bu 25lirayı beni kandırarak geçirdilermi bana yoksa böyle bişey varmi varsa neden makbuz falan kesilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ulan millet 25 tl icin bidi bidi yapiyor, biz 1600k'dan fazla veriyoruz ehliyete. gözünü sevdiyimin ülkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 orasi alamanya. asgari ucret yuksek hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 orda 1 euro= 1 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Tabi makbuz yok ise, gg kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rasmon said: Tabi makbuz yok ise, gg kokuyor. nette araştırdım şimdi motosiklet.net te gördüm izmirde 25 lira alıyormış evet başka illerde fiyat değişiyormuş kimisi 10 kimisi 5 sadece izmirde bu kadar yüksekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 gecmis olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ehliyet alırken de polis vakfına direk alıyorlardır.. hani teberü ama zorunlu teberrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi çiklet parası 10krş bile versen sana makbuzla giriş yapmak zorunda, para almasında sıkıntı yok ama dediğim gibi kasaya giren herşey makbuz defterine işlenip aslı sana kopyası onlara kalmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ehliyeti aldığına sevin ve yalamaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 1600k iyiymiş hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Llama said: Rasmon said: Tabi makbuz yok ise, gg kokuyor. nette araştırdım şimdi motosiklet.net te gördüm izmirde 25 lira alıyormış evet başka illerde fiyat değişiyormuş kimisi 10 kimisi 5 sadece izmirde bu kadar yüksekmiş domat deyince trip atıyonuz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 almanya olma yolunda ilerliyoruz izmir olarak. yakında 1600 liraya mal olur bizimde. fakirler kıskansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bizde de Almanya gibi toplu taşıma olsun, biz de ehliyete gereksinmeyelim razıyım öyle yüksek olmasına ücretin. Adamlar resmen şehir içinde araba kullanımını engellemek için her türlü pozitif/negatif metodu uyguluyo yüksek ehliyet ceza ve garaj ücretlerinden aşırı gelişmiş toplu taşımaya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yeni başlık açmayayım dedim. yarın ehliyet almaya gidiyorum ama 2 tane vesikalık resmim kalmış. kurstaki adam 2 tane demişti ama emniyetin sitesinde 4 yazıyor. sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ahah içimdeki yara bu 25 tl benim şimdi okuyunca gene fena oldum benden B alırken istemişlerdi aynı parayı kursla tüm ilişiğimi kesmeden hemen önce (işte tüm belgeleri alırken) bi de nispeten pahalı bir kursa gitmiştim kendi kendime çok uyuz oldum o heycanla (hangi heycansa) ödedim gider ayak yine yoldular lan diye iyi bari tek ben değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 barnacle said: almanya olma yolunda ilerliyoruz izmir olarak. yakında 1600 liraya mal olur bizimde. fakirler kıskansın. yalniz euro benim dedigim^^. o da sansin varsa 1600 euro. yoksa ve tirt bir ehliyet kursuna denk gelirsen 3kyi bile buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sen şimdi o parayı bi de 3 kere mi verdin yoksa? fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 konusmak istemiyorum bu konuyu........ :| yok ama benimki de 1600'den fazla tuttu üü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Soldaki debriyaj ortadaki fren sağdaki gaz be nil, o parayı bana versen wrc ye pilot diye alırlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 3 4 kere vermiş sayalım o parayı.euro olarak ayağını yerden kesicek bi araba alabilirdi şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Doğan slx alırmış. Full+full hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hayor. 3-4 kere vermedim. 2 katindan daha azini vermisimdir heralde. ayrica kötü bi ehliyet kursuna denk geldim, susun. yolda denk gelmiyim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 mümkünse denk gelme, bayan sürücü tehlikelidir ehliyet için 5 kez uğraşmış bir bayan ise, çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar