coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Boyle bi sarkıda vardı neyse :P Fenerbahceyi bu duruma getiren yonetimdeki insanların teknik direktorun secimlerine saygı duymaması ve de taraftarın tepkisine karsı istifa etmemekte direnmeleridir. Artık bu halde Fener'e Ronaldo Zidane Figo Batistuta Crespo Rui Costa Ronaldinho Roberto Carlos Jardel :P Ortega :P hepsini bırakın Lefter gelse (zuhuzhu) kurtaramaz!![hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 gsli olduğum ve fbnin beter olmasını katıla katıla izlediğim halde bu topicin gereksiz olduğunu düşünüyorum.. fazlasıyla.[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 kendere +1[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Uefa ya giderlermi sizce?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 gitsinler,gitmesinler eleştirdigim konu o degil.Eleştirdiim şey coaxem in uslubu[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 uefa ya gidemeyebilir kalan maçları kiminle ?[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Nukem kıtle ozaman Hayret bısey yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 fenerin bugünü sakat olabilir ama geleceği sağlam. ne demişler en büyük fenerrr şampiyon fenerrr alkışlayın ulan i......... [Bu mesaj Raid3r tarafından 09 May 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 o güldürmeyin ulan i...eler olucak ama tabiiki burada küfürlü mesaj yazmak nekadar mantıklı oda ayrı konu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bu ne be ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: Raid3r, 09 May 2003 22:51 tarihinde demiş ki: fenerin bugünü sakat olabilir ama geleceği sağlam. ne demişler en büyük fenerrr şampiyon fenerrr alkışlayın ulan ibnelerrrrr bjkliler efendidir bunu kuzeni gizlice atti herhal:) yada komşusunun cocugunun arkadasi?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ehe ben fenerlilerinkini yazdım eger rahatsız ediyorsa o laf editliyim de nokta koyunca küfür olmuyor mu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: coaxem, 08 May 2003 19:10 tarihinde demiş ki: Boyle bi sarkıda vardı neyse :P Fenerbahceyi bu duruma getiren yonetimdeki insanların teknik direktorun secimlerine saygı duymaması ve de taraftarın tepkisine karsı istifa etmemekte direnmeleridir. Artık bu halde Fener'e Ronaldo Zidane Figo Batistuta Crespo Rui Costa Ronaldinho Roberto Carlos Jardel :P Ortega :P hepsini bırakın Lefter gelse (zuhuzhu) kurtaramaz!![hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( ahaa çok komik ve zavallısın! 11 sene üstüste babayı aldığınız yılları,8-0 lık.ankaragücü maçını,en yakın tarihten de bu beter olmuş fenerin 6 nıza yaptırdığı günü de hatırla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: CreepHead, 10 May 2003 21:55 tarihinde demiş ki: 11 sene üstüste babayı aldığınız yılları 14.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar