Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mac cok canımı sıktı. Galatasarayin Defance i cok iyi tamam. Ama bu orta sayla bi sene gitmez Conceiçao nun zamana ihtiyaci oldugunu dusunuyorum tamam ama conce gordugum kadariyla Batista gibi geriye donuk bir oyuncu Petrede oyle. Galatasarayin ileriye donuk oyunculari yok ortada. Bu oyuncular ortada oynarken merak ediyorum bu oyuncularin yedegi kim ? . Orta sahaya bir transfer şart Gönlüm Emre den yana İNŞALLAH 100 yilimizde emre geri doner. Şampiyon olacagimizada yurekten inenitorum. 2 mactir su dikkatimi cekti 2 Mactada Conceiçao yu cikariyor ama bence Petre iki mactada Conce den daha kotu oynadi.Aklima hacinin Bursa sporda Rumenlere gectigi Torpil geldi bilmiyorum siz ne dusunuyorsunuz :) Acep...[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 maçın sonucu ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 1-0 dakika 89 Erdal[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Conce zaten ayaklarından geçirdiği ameliyatlardan sonra adam olmaz bir daha... O yüzden sahipsiz kaldı da GS ye geldi. Petre desen bu ligde ancak Kocaeli ayarında takımlarda oynayabilecek bir oyuncu. GS de 10 numara (ofansa yönelik orta saha) yok diye söylüyor herkes zaten bas bas bi yönetim anlamadı. Bi gallardo oraya iyi giderdi, yeri geldiğinde sağda da oynardı ama olmadı o da sakat gs ye yaramaz... Yanlız Cihan'da iş var gibi, yani şimdilere bakmayın da ileride iyi bi adam olabilir.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sorunu bulmuşsun petrenin yerine iyi bir orta saha takıma şart ama onun dışında da elle tutulur bi yanı yok oyunumuzun ben iki maçımızı da beğenmedim halbuki esaslı bir orta saha ve ileride hakan-ümit ikilisiyle bu işi becerirdik ama peah[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bu sene milan'lıyım ben artık. serie A takip edicem öküz gibi (gerçi geçen sene de takip etmiştim hayvan gibi)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bu sıcakta maç oynatan zihniyete... maçın tamamını izleyemedim doğal olarak olimpiyat açılışı var ama ilk 40dkyı fln izledim. ilzediğim bölümde gsnin geçen maçtaki sorunu aynen vardı. orta sahası yoktu. ama bu sıcakta antep gibi deplasmanda performans beklemek vicdansızlık olur. malatya 40 dereceydi geçen hafta. antep kaç derecedir bilemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Cihan Kaç yaşinda bilmiyorum ama ben hiç gelecek goremiyorum . Ayni şeyleri Sabri içinde soyleye bilirim. Oyna girmeseyile renk katti oyna ama Sabri kendini geliştirmekte Volkan gibi durdu. Galatasarayda Emre oynarken herkes Kendini nasil geliştirdi gordu gunden gune iyi oynamaya başladi.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben onu bunu bilmem herife $aban diyoruz ama adam hala kafa topu indiriyo,iyi yer tutuyo,defansı iyi çekiyo ama sevmiyorum adamı neymi$ kafasını bilerek o yöne çevirmi$ peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Conce inşallah 2. frank vakkası olmaz[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 galatasaray yenildi yanlış anlamıyorum di mi ?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Maç oynanırken sinemadaydım, özetleri de seyredemedim. Çok mu kötü oynadı Galatasaray??[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 çok kötü oynamadı da iyi de oynamadı yani antep de kötü oynadı zaten sonda risk aldık yedik golü normaldi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yok abi gs nin orta saha eksıgını ne petre ne cıhan nede concecaıo kapatabılır.Takıma ayagında top tutabılen ve dagıtabılen 1 adam lasım.gerıye donuk oynayıp hızlı atakları kesecek ada degil...(bilmem anlatabıldım mı...)[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: fizban, 13 Ağustos 2004 23:46 tarihinde demiş ki: 1. dk 90'da lazarov emir güney misali herkesi geçti. 2. masticore, türkçe öğren. Sen ogretirsin beraber calişiriz Floryada (Giieel) biyerde harf hatalari yaptim ama nerde neyse caliscaz artik Floryada[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 GS maç boyunca 77 top kaybı yapmış !?!?!?!? Özhan istifa Özhan istifa[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Sen tartişmaya bile girilmiycek kadar boş şeyler soyluyorsun. Herkes senin gibi anlama zorlugu cekmiyor merak etme. İnsan hizli yazinca harf hatalari yapabiliyor. Ama senin gibi insanlar nadir raslanir . Sen fener bahçeligini gosterdin. Bokunda boncuk aramak diye bir deyim vardir. Tam senin için soylenmiş işte.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mac ortadaydı yazık oldu..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 fenerin f sini kucuk yazmişim diye kizma :D . Sen boş şeylere kafa yormaya devam et . Buda sana son mesajim olsun boş adam[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 gben bıraz ızledım macı g.antep ıgrenc oynuyodu gs de normal ıste anlamadım nası yenı g.antep defans ı fılan nası acıklar verıyodu nese bu aksam fener ın macı war nolcek[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Dun geberdım oldum ya bole sey olmaz koydu o ortaya Petre'yı taktı ya bı petreye hagı Bı mac adam defans bı mac orta saha haftayada forvet oynar artık. Ya sabrı dururken orda petrenın ısı ne bı ıs yapmadı. Ilk yarıda delırdım o sol kanat bombos ama kullanmıyolarkı ortadan ataklar veya defanstan ortalar taa forvete. sonra Sabrı gırdı 70 de bı net gol pası verdı atamadılar bı tanede kendı yarattı 5 dakıka ıcınde Petre naptı hıc bu takımda ısı ne o adamın anlamadım ama acılen orta saha adam gıbı bırı alınması lazım sımdı galatasarayın resmı sıtesınde gezerken Tumer alınıcak ıddaları vardı haber olarak ve ayrıca Emre ıcınde ınter ıkna edılmıs ve emre'nın teklıfı degerlendırmesı beklenıyor ama bu halde bu takım zor hıc bısey yapmadılar ya delırdım... Insallah su orta sahaya adam gıbı hızlı oyun kurabılıcek bı takvıye yapılır ve top orta sahada bıraz tutulur.Yoksa zor ıs[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Hagi sahaya Hagi sahaya :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: screamer, 14 Ağustos 2004 10:13 tarihinde demiş ki: GS maç boyunca 77 top kaybı yapmış !?!?!?!? Özhan istifa Özhan istifa 77 diil, 48 maç sonrası raporda yazıyordu, Antep 28 mi 30 mu top kaybetmiş. GS'ninki çok az fazla yani, abartılacak durum diil. Gece mesaj attıktan sonra Digitürkte maçın tekrarını seyrettim, 50. dakikadan sonra. Hakikaten orta saha yok, Hasan Şaş, Hakan Şükür, Arif ve Ümit Karan (girdikten sonra) forvet oynadılar, antepliler elini kolunu sallaya sallaya GS ceza sahasına geliyolardı. Hagi ileri uçu kalabalık tutup maçı Antep ceza alanına yığmak istedi ama GS'de kendisi gibi, Tümer, Sergen, Tuncay gibi dar alanda iyi top taşıyacak adam olmadığı için top hakimiyeti GS'ye geçemedi. GS'in bence çok iyi bir oyun kurucuya ihtiyacı var, Hagi-Felipe gibi...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ya masticore bu ne zevzeklik anlamadım ya! adam demiş ki doğru dürüst yaz da biraz daha anlaşılır olsun, sen kalkmış yok anlaman kıt yok hızlı yazınca oluyo, bilmemne, ne alakası var hem Fenerbahçe'yi tutmayla falan, heyret bişey ya! defance nedir yani? afferin sana, bi de pişkin pişkin konuşuyosun ya, utanmayı bilmekte bi meziyettir.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sallandıracaksın bunun gibileri taksimde bak bi daa yapıyolar mı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar