Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 burayı kazandığım taktirde kalacak yer bulmakta güçlük çekermiyim yurt imkanları neler yurt kontenjanları yeterli mi burada okuyan yada bilen varsa yardımlarını rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Yer bulma sorunu çekmezsin gibi geliyo bana. Okul tepede atıl bi pozisyonda olmasına rağmen biçok yerleşim yeri var ona giden yollarda. Yurt olayını tam bilmiyorum da KYK'nın yurdunda çok kalan var. Ama benim bütün arkadaşlarım kendi evlerine çıktı ilk sene yurtta kaldıktan sonra. Kiralar da fena değil, ilk sene bikaç arkadaş edinip çıkabilirsiniz eve sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Hiçbir şekilde problem yaşamazsın şehir şu an yurttan geçilmiyor, keza tek başına oturabileceğin ücretlerde evler de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Kocaeli iyidir, gel rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 @roket ilk geldiğinde ağzından küfür eksik değildi ama ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 okul dagda yalniz soyliim. bildigin dagda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Letsgetthesunshine said: @roket ilk geldiğinde ağzından küfür eksik değildi ama ahah. ahahaha kocaelide kalmıyorum artık ben. istanbuldan gelip gidiyorum ya, ondan böyle pozitif oldum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ahah o da güzel ne diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 itügenetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Kafa güzel adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar