bck Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Kanuni said: d3 sahsim adina cok daha iyiydi sundan. hani d3 u bu firma t2 yi blizz yapsa d3 daha iyi derdik t2 den. d3 de 5 char kastim bunda bi daha acip bakmam bitirdikten sonra. sorry indie de bir yere kadar yani :) cok iyi oyun ama d3 gibi baglayicilik, karakterleri oynama hissi yaratmadi bende.. bitireyim sileyim modundayim :( d3 para verdin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 D3'e 120 lira, buna 35 lira verdim; 120 liraya acımadım, pişman olmadım ama 35 lira verdiğim için şu oyuna çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Sorieno said: D3'e 120 lira, buna 35 lira verdim; 120 liraya acımadım, pişman olmadım ama 35 lira verdiğim için şu oyuna çok pişmanım. katılıyorum. allahtan d3ten kazandıklarımla ödediğim için yine avutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 iyi ki para vermedik mi diycez şimdi? christmas sale de denerim ben yine o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 20 dolar icin super oyun buyukde keyifle oynuyorum 3 gundur, oynun yurtdısı oyun dergileri ve oyuncu skorları hep 90 ın uzerinde bencede hak ediyor, multi player ve LAN destegi var, hepsinden onemlisi "MOD/addon" destegi var, kimbilir neler yazılacak neler cıkacak, D3 e verdigim paraya 1000 kere pismanım, bu simdiden haketti cıkardı parasını, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Zaten oyun bir oyunsever gözüyle baktığın zaman "güzel". Çok güzel şeyler düşünmüşler, uygulamışlar. Ama oyunun en temel eksiği driving force'unun olmaması. Oyunun kendisi zor değil, bir challenge yaratmıyor. Oyunu bitirmek için bir istek yaratmıyor çünkü senaryo diye bir şey yok. Item hunting de yapmanın manası çok çünkü her halükarda oyun akıyor. Yani Blizzard'ı "of köle yaptılar" diye eleştiriyorduk Inferno'nun zorluğu, item hunting için ama bunda da HİÇ biri yok. Şey gibi işte. Hani derler ya "ya çok iyi çocuk o ama ben arkadaş gözüyle bakıyorum ona : ))", işte o çok iyi çocuk, o Meriç bu oyun. Direkt friendzone'luk oyun. Aşık olunan da D3/D2 gibi daha "pis", daha üstüne düşmeyen, daha ilgilenmeyen ama bir şekilde seni devamlı daha fazlası için dürten oyunlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Oyun güzel, eğlenerek oynuyorum. Bitince de bi kenera kaldırırım. Zira beni eğlendirmek görevini yerine getirmiş oluyor. Verilen parayı karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Sorieno said: Yani Blizzard'ı "of köle yaptılar" diye eleştiriyorduk Inferno'nun zorluğu, item hunting için ama bunda da HİÇ biri yok. . Herhalde oyunu bitirdin, hatta new game plus`i da bitirdin de boyle rahat konusuyorsun... Inferno haziran basinda bile zor degildi sacma AH sistemi sagolsun ki infernoya gelene kadar 3 kere bitirmen gerekiyordu oyunu. hell nightmare seviyesinde, ARPG bi kere bile oynamamis insanlar random skill basa basa bitiriyordu oyunu. Oyunu size oynattiran milletin oynamasi, biz 10 kisi basladik diabloya, hepsi diablo 2 wow veteranlari, sonra herkes birer birer birakti, kimse kimseye niye birakiyorsun diyemedi cunku oyun bir boka benzemiyordu. 1 saat inferno kasiyo millet, 3 saat ah pesinde geziyor, d3e expansion gelirse auction house a gelsin, hack n slashe degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 2 ayri update geldi ama bilen var mi icerigi ne? stash deki itemlari kaybolan insanlar var gamehub da yazdigina gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 mop gelene kadar idare etti, gerisi onemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 @bck t1 i ve t2 yi satin aldim ben3 ay oncemi ne. bilerek verdim betasindaydim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Sorieno said: D3'e 120 lira, buna 35 lira verdim; 120 liraya acımadım, pişman olmadım ama 35 lira verdiğim için şu oyuna çok pişmanım. oyun diablo'dan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 diablo 1 ve 3'den iyi, 2'den biraz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Oyunu bitiren var mi ? nedir durum bitince daha zorluk seviyesi açılıyor mu ? save edip ciktiginda moblar spawn olmuyor mapda...for fun mi takilacagiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Diablo ile aralarinda 3 kati fiyat farki var. O yuzden diablo 3 , bu oyuna gore cok cok daha iyi demek anlamsiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 oyunları fiyatlarıylamı oranlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Eee biraz öyle. Aynı türde ,15-20 dolara satılan bir oyunun, 50-60 dolarlık rakibine kafa tutma gibi bir iddası olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Cute said: Oyunu bitiren var mi ? nedir durum bitince daha zorluk seviyesi açılıyor mu ? save edip ciktiginda moblar spawn olmuyor mapda...for fun mi takilacagiz :) Resume edersen dedigin gibi respawn olmuyor, kolaylik olsun diye yapmislar.. ama digerini seçersen respawn oluyor, bosslari falan farmlayabiliyorsun öyle act2 nin sonlarindayim ama actler çok uzun, diabloya göre çok çok uzun. Bi ton side quest var. Oyunu bitirince de new game plus diye bişiy çıkacakmış, diablodaki inferno yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Fiyatlarıyla değil de bütçeleriyle oranlıyoruz daha çok, adamlar bu bütçeyle d3'e kafa tutabiliyorlarsa destekleyelim de torchlight 3ü görelim manasında. Çünkü birim para başına daha güzel işler ortaya çıkarıyorlar, varsın onlara gitsin param. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Biri 100 milyon harcayip 50 ye satiyor digeri 500bin harcayip 20 ye satiyor.. Hmmmmm. Ilginc. Kaziklaniyoruzzzzz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 lan adamlar 15 dolara düşürmüş bide.. içim sızlıyor emenike edit: yanlış siteye girmişim günahlarını aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 45-55 arası oyunu bitirmiş arkadaşlar ekleyin beni mapworks deki dungeonları farmlayalım sağlam unique ler düşüyor :D http://steamcommunity.com/id/ChaosDahlia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ben oyunu kötülemek istemiyorum herkesin alması gerektiğini düşünüyorum fakat bu skill sistemi ne iş anlayamadım, lv20'de falan outlandera default verilen glaivei yanlışlıkla bi attım buglı gibi dmg vurdu ki o zamana kadar büyü kullanmayayım dps kasıp vurarak öldüreyim gibi kasmıştım karakteri. Ben o kadar uğraşarak vuramadığım damagei glaive throw ile çok daha rahat ve aoe vurabiliyorum bu ne iş? Lv20lerdeyken lv1 yani hiç geliştirilmemiş skillin dmg vurması da ayrı komedi bence. Ben mi anlayamadım yapmak istedikleri şeyi? Şimdi glaivei fulledim bi atıyorum 5 canavarı oneshotlıyor. Soyunup sırf glaive ile oyun biter o derece yani, bir de glaive damagei arttıracak itemlar giysem vereceği damagei hayal edemiyorum :) Oyunun kolay olmasından bahsetmiyorum zorluğu arttırırsın geçer, sadece çok dengesiz gibi geldi bana glaive gibi buglı bi skill varken normal oynamaya çalışmak. Kapatıp başka class mı açsam? lv40 falandım en son sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yok sende sorun yok elite bile kolay. oyunu bitirince newgame pls açiliyormuş sanırım öyle diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar