Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 aynı karakterle sp, lan ve net oynanabilmesi güzel olmamış ya. account sistemi yapıyosun bari online karakterleri serverda sakla arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Yalnız onu yapması için tüm kontrol sistemini servera taşıması lazım şuanki server costunu 100 katına falan çıkartır. Adım attığında bile valid mi diye kontrolünün serverda olması lazım veya vurdun mu crit oldu mu diye, öyle yapmayacaksa zaten serverda tutmasının anlamı da yok. Keşke öyle olsaydı ama onun getirdiği yazılım ve server costunun haddi hesabı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yok yav her şeyi check etmesine gerek yok, d2 battle.net stili sadece karakterler online store edilse yeter. bu d2 sisteminin çok fazla server gücü gerektirdiğini sanmıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hangi class ve hangi build akıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Oyun cokmu iyi yoksa beklenildigi gibi orta seker mi? Birde tum ayarlar full ve max coz. de alinmis bir ss olsa super olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 al her şey maxda çözünürlük 1600, üstteki 5 ss http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshots/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Oyun güzel. Ama bir şeyler eksik. Bu eksiğin senaryo olduğunu tahmin ediyorum. Yani quest okurken falan bir iki takip ettim ama patates hepsi, şimdi konsol oyuncusunun quest'le imtihanı gibi basıyorum hemen next next next. Akıyor oyun ama driving force'u yok hiç. Eğlendiriyor, oyalıyor ama uğraştırmıyor, haz vermiyor. Pişman oldum açıkçası aldığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 senaryo yalan ya, ben de ilk birkaç tanesini okudum da şimdi sadece seslendirme olan ana karakterleri dinliyorum gerisi nextstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oyun elite oynanır. diger zorluklar cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 öyle hakkaten, veteranda outlander ile sadece 1 kere öldüm o da slimelı bi phase portal var. o kadar fazla spawn olduki fps düştü bu dandik grafiklere rağmen, köşeye sıkıştırdılar hareket edemedim karakter hakkın rahmetine kavuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 elite asagisi acilan karakter tasinmiyor degilmi ust duzeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Hmmm zorluk seviyeleri arasinda drop farki yokmus... Cok sacmaymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ya bu arada steamde sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 dns değiştirdiysen sil ttnete geri dön düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abartıldığı kadar güzel bir oyun değil bence. elite bile kolay geliyor bana diğer zorlukları denemediğim halde. keşke almasaydım zaten malum ortamlara düşmüş kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kanuni said: Hmmm zorluk seviyeleri arasinda drop farki yokmus... Cok sacmaymis bu. Oha bu doğru mu kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 doğru, ama zorlanmayacaksan ne zevki kalır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 İyide sonuçta bir ödül vs olması lazım zorlugun bedeli olarak. Gerçekten çok saçma olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 veteran altı o kadar kolayki oynamaya değmez, bonus yok diye gidip casual falan başlamayın sakın. ama en azından drop kalitesi falan artmalıydı zorlukla, böyle hakkaten saçma biraz. indie aksiyon oyunu kafası işte ya, karakterler local saklandığından ve her türlü modla online oynandığından diablo gibi zevkli karakter kasılmaz bu oyunda. %90 eğlence için oynayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 neden zorluklar arasında drop farkı olmalı, ben de onu anlamıyorum. hangi zorlukta daha çok zevk alıyorsa onu seçer insan, şu seviye daha unique item atıyor diye değil. gerçi oyunu item için oynayanlara bu mantık da saçma gelecek. neyse... act 2 de Gambler adami kurtardım, bütün goldu yedirdim kumara, 4 yüzük vardi 4ü de unique çıktı, set amuletleri falan bi saçmaladı npc ilk gamble da. insanı yavaş yavaş alıştırıyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 d2den beri buna alışan bekliyor doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Silphatos said: dns değiştirdiysen sil ttnete geri dön düzeliyor eyvallah abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Silphatos said: diablo gibi zevkli karakter kasılmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 d3 sahsim adina cok daha iyiydi sundan. hani d3 u bu firma t2 yi blizz yapsa d3 daha iyi derdik t2 den. d3 de 5 char kastim bunda bi daha acip bakmam bitirdikten sonra. sorry indie de bir yere kadar yani :) cok iyi oyun ama d3 gibi baglayicilik, karakterleri oynama hissi yaratmadi bende.. bitireyim sileyim modundayim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 DJcivicuva said: Silphatos said: diablo gibi zevkli karakter kasılmaz ? o postun tamamını okuyup anlamadın mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar